Παιχνιδια

Χρωματισμός τα δώρα Χριστουγέννων

παιχνίδι της xριστούγεννα

Χρωματισμός τα δώρα Χριστουγέννων

Χρωματισμός τα δώρα Χριστουγέννων Βαθμολογία: 4/10

Χρωματισμός τα δώρα Χριστουγέννων παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Άγιος Βασίλης έχει έρθει στο σπίτι και άφησε πακέτα με δώρα για όλη την οικογένεια, αλλά όχι το χρώμα περιτυλίγματα, δεν θέλετε να το χρώμα τους. Θα πρέπει να ζωγραφίσει μια εικόνα σε μαύρο και άσπρο με όλα τα δώρα. Έχετε κουτιά, κάλτσες, τσάντες και όλα τα χριστουγεννιάτικα στολίδια. Πολλά στοιχεία σε μαύρο και άσπρο που θα φανεί καλό με νέα χρώματα. Βάψτε τα πακέτα με όλη τη φαντασία σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλα τα χρώματα που θέλετε να δώσετε ζωή σε αυτή την τυπική εικόνα των Χριστουγέννων. Ένα παιχνίδι για τα παιδιά που μπορούν να απολαύσουν ξανά και ξανά.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 9727 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2207 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 4.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Αξιολόγηση με βάση 144 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 9727 φορές
Χρωματισμός τα δώρα Χριστουγέννων

Άγιος Βασίλης έχει σπίτι και σε μια γωνία όλα τα πακέτα δώρο για όλα τα μέλη της οικογένειας. Υπάρχουν μεγάλες και μικρές συσκευασίες για τους ενήλικες όσο και για παιδιά. Αλλά η εικόνα είναι σε μαύρο και άσπρο, χρειάζεται τη βοήθειά σας και τη φαντασία σας να ανακτήσει όλο της το μεγαλείο. Ο εορτασμός των Χριστουγέννων είναι μια οικογενειακές διακοπές, όπου όλα τα μέλη του να ανταποκριθούν και το δόσιμο δώρων γίνονται, αλλά είναι καλύτερα να είναι όμορφη και με χαρτί περιτυλίγματος ως ντεκόρ. Μπορείτε να βάψετε τα πακέτα, όπως σας αρέσει, με ήχους που σας αρέσει. Παίξτε τη μουσική των Χριστουγέννων ενώ παίζετε.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Χρωματισμός τα δώρα Χριστουγέννων για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Xριστούγεννα flash παιχνίδι που ονομάζεται Χρωματισμός τα δώρα Χριστουγέννων. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Χρωματισμός τα δώρα Χριστουγέννων σε Griego και σχετίζεται με Xριστούγεννα. Νέο παιχνίδι μας Χρωματισμός τα δώρα Χριστουγέννων είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Xριστούγεννα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Χρωματισμός τα δώρα Χριστουγέννων ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Χρωματισμός τα δώρα Χριστουγέννων
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Xριστούγεννα πιο έπαιξαν παιχνίδια

μπάλες των χρωμάτων παιχνίδι ►

μπάλες των χρωμάτων

5
5 από τα 10 - 86428 ψήφους
Έπαιξε
1239472
φορές

Χριστούγεννα παιχνίδι όπου θα πρέπει να καταστρέψει την ομάδα από μπάλες του ίδιου χρώματος του ...