Παιχνιδια

διαφορές μεταξύ των Χριστουγέννων σκηνές

παιχνίδι της xριστούγεννα

διαφορές μεταξύ των Χριστουγέννων σκηνές

διαφορές μεταξύ των Χριστουγέννων σκηνές Βαθμολογία: 4/10

διαφορές μεταξύ των Χριστουγέννων σκηνές παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Το παραδοσιακό παιχνίδι του τόπου τη διαφορά και πάλι, αυτή τη φορά με τα Χριστούγεννα σκηνές. Ο τρόπος για να ελέγξει αυτό το παιχνίδι είναι πολύ απλή. Για να σηματοδοτήσει τη διαφορά απλά πρέπει να κάνετε κλικ με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού σε αυτό. Αλλά να είστε προσεκτικοί, γιατί αν το μέρος που σημειώνονται είναι λάθος, θα χάσετε μια ζωή (που συμβολίζεται από smileys στην κορυφή). Θα πρέπει να βρείτε όλες τις διαφορές πάρετε σε λιγότερο από ένα λεπτό, γιατί αν πάρετε πάνω από το παιχνίδι θα τελειώσει. Τρένο οπτική οξύτητα σας και να εξετάσουμε όλες τις λεπτομέρειες για να βρείτε τα στοιχεία που είναι διαφορετικές μεταξύ των δύο εικόνων.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 10780 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2115 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 4.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Αξιολόγηση με βάση 138 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 10780 φορές
διαφορές μεταξύ των Χριστουγέννων σκηνές

Σε αυτό το παιχνίδι ο στόχος είναι να βρείτε πέντε διαφορές μεταξύ των δύο Χριστούγεννα εικόνες που εμφανίζονται. Μπορείτε να επιλέξετε από 3 διαφορετικές εικόνες. Στην πρώτη, θα δείτε τον Άγιο Βασίλη με τα δώρα σε μια καμινάδα. Η κεντρική εικόνα δείχνει έλκηθρο του Αϊ-Βασίλη, όπως πετά μέσω του ουρανού με ταράνδους του. Η τελευταία από τις φωτογραφίες δείχνει μια χειμερινή σκηνή, όπου βλέπουμε μια πόλη με ένα καμπαναριό στους πρόποδες του βουνού. Όταν έχετε ολοκληρώσει ένα, μπορείτε να επιστρέψετε στη σελίδα επιλογής.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται διαφορές μεταξύ των Χριστουγέννων σκηνές για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Xριστούγεννα flash παιχνίδι που ονομάζεται διαφορές μεταξύ των Χριστουγέννων σκηνές. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται διαφορές μεταξύ των Χριστουγέννων σκηνές σε Griego και σχετίζεται με Xριστούγεννα. Νέο παιχνίδι μας διαφορές μεταξύ των Χριστουγέννων σκηνές είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Xριστούγεννα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται διαφορές μεταξύ των Χριστουγέννων σκηνές ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

διαφορές μεταξύ των Χριστουγέννων σκηνές
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Xριστούγεννα πιο έπαιξαν παιχνίδια

μπάλες των χρωμάτων παιχνίδι ►

μπάλες των χρωμάτων

5
5 από τα 10 - 86428 ψήφους
Έπαιξε
1239497
φορές

Χριστούγεννα παιχνίδι όπου θα πρέπει να καταστρέψει την ομάδα από μπάλες του ίδιου χρώματος του ...