Παιχνιδια

Σίμπσονς Χριστούγεννα

παιχνίδι της xριστούγεννα

Σίμπσονς Χριστούγεννα

Σίμπσονς Χριστούγεννα Βαθμολογία: 6/10

Σίμπσονς Χριστούγεννα παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Διασκεδάστε κάνοντας ένα παζλ Χριστούγεννα του Σίμπσονς, όπου μερικά από τα μέλη της οικογένειας εμφανίζονται. Θα πρέπει να συγκεντρώσει τα κομμάτια του παζλ και όταν τελειώσετε, μπορείτε να βρείτε μια σκηνή των Σίμπσονς Χριστούγεννα. Στην εικόνα ο χαρακτήρας του Ομήρου είναι ντυμένος ως Άγιος Βασίλης. Μπαρτ, Λίζα, Μάγκι και Milhouse είναι ντυμένοι σαν ξωτικά. Τάρανδος είναι ο σκύλος Λίγος αρωγός του Santa και η Χιονόμπαλα γάτα. Είναι μερικοί από τους χαρακτήρες της δημοφιλούς σειράς, όλοι ντυμένοι για τα Χριστούγεννα σε ένα έλκηθρο ως Santa Claus. Σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα με αυτό το παζλ.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 12829 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1570 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 752 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 12829 φορές
Σίμπσονς Χριστούγεννα

Η σειρά κινουμένων σχεδίων Οι Σίμπσονς συχνά κάνουν ένα ειδικό επεισόδιο για τα Χριστούγεννα. Σε αυτή τη σκηνή βλέπουμε τον Όμηρο ντυμένος ως Άγιος Βασίλης στο έλκηθρο με τα δώρα. Λίζα, Milhouse, Μπαρτ και η Μάγκι είναι ντυμένοι σαν ξωτικά στο Βόρειο Πόλο. Αλλά αυτή η σκηνή δεν μπορεί να δει το παιχνίδι μέχρι να έχετε συναρμολογούνται το παζλ. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να βάλει όλα τα κομμάτια να ταιριάζουν σωστά. Μια όμορφη διασκέδαση Χριστούγεννα με τους αγαπημένους χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων σας.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Σίμπσονς Χριστούγεννα για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Xριστούγεννα flash παιχνίδι που ονομάζεται Σίμπσονς Χριστούγεννα. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Σίμπσονς Χριστούγεννα σε Griego και σχετίζεται με Xριστούγεννα. Νέο παιχνίδι μας Σίμπσονς Χριστούγεννα είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Xριστούγεννα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Σίμπσονς Χριστούγεννα ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Σίμπσονς Χριστούγεννα
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Xριστούγεννα πιο έπαιξαν παιχνίδια

μπάλες των χρωμάτων παιχνίδι ►

μπάλες των χρωμάτων

5
5 από τα 10 - 86428 ψήφους
Έπαιξε
1239478
φορές

Χριστούγεννα παιχνίδι όπου θα πρέπει να καταστρέψει την ομάδα από μπάλες του ίδιου χρώματος του ...