Παιχνιδια

Παζλ των κορδέλες των Χριστουγέννων

παιχνίδι της xριστούγεννα

Παζλ των κορδέλες των Χριστουγέννων

Παζλ των κορδέλες των Χριστουγέννων Βαθμολογία: 4/10

Παζλ των κορδέλες των Χριστουγέννων παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Παιχνίδι των Χριστουγέννων, όπου μπορείτε να κάνετε ένα παζλ με κορδέλες που χρησιμοποιούνται για να διακοσμήσουν τα πακέτα δώρο αφήσαμε κάτω από το δέντρο. Μπορείτε να επιλέξετε τον αριθμό των τεμαχίων του παζλ ώστε να είναι ευκολότερο ή δυσκολότερο. Τα περισσότερα κομμάτια έχετε την εικόνα, τόσο πιο δύσκολο να ολοκληρωθεί. Ο στόχος είναι να αποκατασταθεί η εικόνα. Κάνοντας όλα μαζί, με το άλλο, για να έχει την πλήρη εικόνα των δεσμών. Ομόλογα των χρωμάτων για ένα παιχνίδι τα Χριστούγεννα.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 7855 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2909 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 4.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Αξιολόγηση με βάση 90 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 7855 φορές
Παζλ των κορδέλες των Χριστουγέννων

Παιχνίδι όπου θα πρέπει να κάνει ένα παζλ με μια σκηνή από χριστουγεννιάτικα στολίδια. Μπορείτε να επιλέξετε έναν πολύ υψηλό αριθμό των τμημάτων να είναι δύσκολο να το κάνετε. Η δυσκολία είναι παραμετροποιήσιμο. Θα πρέπει να ταιριάζουν τα κομμάτια μαζί για να κάνουν την εικόνα για να δείτε πλήρεις περιστροφές. Η εικόνα έχει κορδέλες του μπλε, κίτρινο και μοβ, που έχουν οριστεί για να διακοσμήσουν τα πακέτα δώρων που έχουν απομείνει κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για όλες τις ηλικίες.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Παζλ των κορδέλες των Χριστουγέννων για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Xριστούγεννα flash παιχνίδι που ονομάζεται Παζλ των κορδέλες των Χριστουγέννων. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Παζλ των κορδέλες των Χριστουγέννων σε Griego και σχετίζεται με Xριστούγεννα. Νέο παιχνίδι μας Παζλ των κορδέλες των Χριστουγέννων είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Xριστούγεννα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Παζλ των κορδέλες των Χριστουγέννων ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Παζλ των κορδέλες των Χριστουγέννων
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Xριστούγεννα πιο έπαιξαν παιχνίδια

μπάλες των χρωμάτων παιχνίδι ►

μπάλες των χρωμάτων

5
5 από τα 10 - 86428 ψήφους
Έπαιξε
1239473
φορές

Χριστούγεννα παιχνίδι όπου θα πρέπει να καταστρέψει την ομάδα από μπάλες του ίδιου χρώματος του ...