Παιχνιδια

Συλλέξτε δώρα

παιχνίδι της xριστούγεννα

Συλλέξτε δώρα

Συλλέξτε δώρα Βαθμολογία: 5/10

Συλλέξτε δώρα παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το παιχνίδι , Σάντα είναι πατινάζ. Οι τάρανδοι έχουν διαφύγει με έλκηθρο γεμάτο δώρα του και μερικά δώρα έχουν πέσει από τον ουρανό στον αγώνα. Ο στόχος σας είναι να συλλέγει τα δώρα για όποιον χρειάζεται να θρηνήσουν την παραμονή των Χριστουγέννων. Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα βέλους για τον έλεγχο του προβλήματος. Θα πρέπει να κάνουν δώρα πέσουν σε κόκκινο σάκο Αϊ-Βασίλη. Ο τάρανδος τρέχει μέσα από τον ουρανό, όπως συσκευασίες δώρου και άλλα αντικείμενα πέφτουν στο έδαφος. Θα πρέπει να συλλέξει όσες δώρα όσο το δυνατόν χωρίς να πέσουν στο χιόνι.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 8803 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2611 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 66 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 8803 φορές
Συλλέξτε δώρα

Σε αυτό το παιχνίδι, Σάντα είναι πατινάζ. Πέλματα του είναι πολύ βαριά και κάποια δώρα έχουν πέσει. Ο στόχος σας είναι να συλλέξει τα δώρα, έτσι ώστε κανείς δεν πρέπει να κλαίνε για την παραμονή των Χριστουγέννων. Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα βέλους για τον έλεγχο Σάντα. Ορισμός των Χριστουγέννων. Για τον ουρανό θα περάσει Σάντα και έλκηθρα πέφτουν δώρα. Μπορείτε να ελέγξετε τον κύριο χαρακτήρα που πηγαίνει με τα πέδιλα του σκι στο χιόνι. Θα πρέπει να πάει να πάρει με το σάκο του κόκκινου χρώματος πακέτα πέφτουν από τον ουρανό. Θα πρέπει να δοκιμάσετε οποιαδήποτε τιμαλφή που εμπίπτουν στο χιόνι. Όταν περισσότερα πακέτα πάρει περισσότερους πόντους κερδίζετε. Μήπως όλα τα παιδιά έχουν ευτυχισμένο τους Χριστούγεννα φέτος.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Συλλέξτε δώρα για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Xριστούγεννα flash παιχνίδι που ονομάζεται Συλλέξτε δώρα. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Συλλέξτε δώρα σε Griego και σχετίζεται με Xριστούγεννα. Νέο παιχνίδι μας Συλλέξτε δώρα είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Xριστούγεννα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Συλλέξτε δώρα ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Συλλέξτε δώρα
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Xριστούγεννα πιο έπαιξαν παιχνίδια

μπάλες των χρωμάτων παιχνίδι ►

μπάλες των χρωμάτων

5
5 από τα 10 - 86428 ψήφους
Έπαιξε
1239478
φορές

Χριστούγεννα παιχνίδι όπου θα πρέπει να καταστρέψει την ομάδα από μπάλες του ίδιου χρώματος του ...