Παιχνιδια

Ζωγραφική με τα χρώματα στον Άγιος Βασίλης

παιχνίδι της xριστούγεννα

Ζωγραφική με τα χρώματα στον Άγιος Βασίλης

Ζωγραφική με τα χρώματα στον Άγιος Βασίλης Βαθμολογία: 2/10

Ζωγραφική με τα χρώματα στον Άγιος Βασίλης παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Μια δραστηριότητα που ψυχαγωγεί ζωγραφική στον Άγιο Βασίλη με τα χρώματα, και όταν τελειώσετε, μπορείτε να εκτυπώσετε και να χρησιμοποιήσετε στη συνέχεια ως διακόσμηση των Χριστουγέννων. Ένα πολύ δικό του παιχνίδι για τις διακοπές. Ο Άγιος Βασίλης θα ξεκινήσει την περιοδεία της και έχει ήδη απολύσει δώρα γεμάτο πακέτο πίσω! Χρώμα αυτή την εικόνα και αποστέλλονται ως καρτ-ποστάλ στους φίλους σας ή να εκτυπώσετε την εικόνα. Κατ 'αρχάς, επιλέξτε ένα χρώμα, κάνοντας κλικ με το ποντίκι, και, στη συνέχεια, επιλέξτε το στοιχείο που θέλετε να σχεδιάσετε, κάνοντας κλικ με το ποντίκι στην περιοχή, αυτό θα είναι χρωματισμένα πλήρως. Απολαύστε ένα διακοσμητικό και διασκεδαστικό.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 8784 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2483 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 2.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
2

Αξιολόγηση με βάση 114 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 8784 φορές
Ζωγραφική με τα χρώματα στον Άγιος Βασίλης

Δραστηριότητα για τα Χριστούγεννα με τον οποίο έχετε μια ασπρόμαυρη εικόνα του Άγιο Βασίλη για να ζωγραφίσει. Μια σκηνή που αφήνει το σπίτι της, το τοπίο καλυμμένο με χιόνι. Πάρτε το κόκκινο κοστούμι με λευκή γούνα. Βλέπουμε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο που φέρει όλα τα σετ διακόσμησης. Στον ουρανό τα αστέρια λάμπουν. Υπάρχουν πολλά στοιχεία που πρέπει να ζωγραφίσει τα χρώματα. Τα δέντρα είναι πράσινη και κόκκινη φορεσιά, ό, τι άλλο πρέπει να είναι η φαντασία σας να αποφασίσει. Όταν ολοκληρώσετε μια δραστηριότητα που μπορείτε να εκτυπώσετε το αποτέλεσμα και να χρησιμοποιήσετε την εικόνα ως διακόσμηση στο σπίτι ή να πάει στο σχολείο.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Ζωγραφική με τα χρώματα στον Άγιος Βασίλης για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Xριστούγεννα flash παιχνίδι που ονομάζεται Ζωγραφική με τα χρώματα στον Άγιος Βασίλης. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Ζωγραφική με τα χρώματα στον Άγιος Βασίλης σε Griego και σχετίζεται με Xριστούγεννα. Νέο παιχνίδι μας Ζωγραφική με τα χρώματα στον Άγιος Βασίλης είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Xριστούγεννα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Ζωγραφική με τα χρώματα στον Άγιος Βασίλης ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Ζωγραφική με τα χρώματα στον Άγιος Βασίλης
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Xριστούγεννα πιο έπαιξαν παιχνίδια

μπάλες των χρωμάτων παιχνίδι ►

μπάλες των χρωμάτων

5
5 από τα 10 - 86428 ψήφους
Έπαιξε
1239432
φορές

Χριστούγεννα παιχνίδι όπου θα πρέπει να καταστρέψει την ομάδα από μπάλες του ίδιου χρώματος του ...