Παιχνιδια

Χρωματισμός Άγιος Βασίλης

παιχνίδι της xριστούγεννα

Χρωματισμός Άγιος Βασίλης

Χρωματισμός Άγιος Βασίλης Βαθμολογία: 5/10

Χρωματισμός Άγιος Βασίλης παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Μια εικόνα του Άγιος Βασίλης σε μαύρο και άσπρο που μπορείτε να χρωματίσετε με τα χρώματα, μια διασκεδαστική δραστηριότητα και στη συνέχεια μπορείτε να εκτυπώσετε και να χρησιμοποιήσετε ως διακόσμηση των Χριστουγέννων. Σε αυτό το παιχνίδι, θα πρέπει να χρωματίσετε μια εικόνα του Αϊ Βασίλη, που είναι χωρίς χρώμα, σε μαύρο και άσπρο. Για να ζωγραφίσει, κάντε κλικ με το ποντίκι με το πάχος και το χρώμα που θέλετε και αφού έχετε επιλέξει το πάχος και το χρώμα, κάντε κλικ με το ποντίκι στο ένα χέρι και αυτό το σχέδιο θα πρέπει να γεμίσει με χρώμα. Ένα διασκεδαστικό σχέδιο του Αϊ-Βασίλη ζητώντας χρήματα για τα Χριστούγεννα, το οποίο είναι πολύ χαρακτηριστικό των καταστημάτων σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 8397 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2675 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 86 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 8397 φορές
Χρωματισμός Άγιος Βασίλης

Άγιος Βασίλης χτυπάει το κουδούνι για να ζητήσει χρήματα για να δωρίσει σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Τα Χριστούγεννα είναι πολύ κοινό να έχει εκστρατείες για να βοηθήσει τους φτωχούς. Η εικόνα είναι σε μαύρο και άσπρο έτσι θα απλικέ χρώματα. Ένα λεπτό χαρακτήρα των Χριστουγέννων και ένα αστείο πρόσωπο. Μια δραστηριότητα για τα παιδιά που είναι διασκεδαστική και εκπαιδευτική. Εφαρμόστε τα χρώματα όπως πραγματικά είναι ή θέλουν, να εξερευνήσουν τη δημιουργικότητά σας με τη μίξη των χρωμάτων, έτσι ώστε να πιο ελκυστικό. Όταν ολοκληρώσετε τη δραστηριότητα, μπορείτε να στείλετε στον εκτυπωτή για να έχουν την κατάρτιση σχέδιο το χαρτί και να το χρησιμοποιήσετε στο σπίτι ή στο σχολείο ως διακόσμηση.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Χρωματισμός Άγιος Βασίλης για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Xριστούγεννα flash παιχνίδι που ονομάζεται Χρωματισμός Άγιος Βασίλης. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Χρωματισμός Άγιος Βασίλης σε Griego και σχετίζεται με Xριστούγεννα. Νέο παιχνίδι μας Χρωματισμός Άγιος Βασίλης είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Xριστούγεννα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Χρωματισμός Άγιος Βασίλης ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Χρωματισμός Άγιος Βασίλης
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Xριστούγεννα πιο έπαιξαν παιχνίδια

μπάλες των χρωμάτων παιχνίδι ►

μπάλες των χρωμάτων

5
5 από τα 10 - 86428 ψήφους
Έπαιξε
1239478
φορές

Χριστούγεννα παιχνίδι όπου θα πρέπει να καταστρέψει την ομάδα από μπάλες του ίδιου χρώματος του ...