Παιχνιδια

Κάνοντας διακόσμηση για το χριστουγεννιάτικο δέντρο

παιχνίδι της xριστούγεννα

Κάνοντας διακόσμηση για το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Κάνοντας διακόσμηση για το χριστουγεννιάτικο δέντρο Βαθμολογία: 4/10

Κάνοντας διακόσμηση για το χριστουγεννιάτικο δέντρο παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Χριστούγεννα παιχνίδι όπου πρέπει να βάλετε όλα τα στοιχεία της διακόσμησης σε ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Μια δραστηριότητα για όλη την οικογένεια, όπου μπορείτε να διακοσμήσετε το δικό σας χριστουγεννιάτικο δέντρο. Για να παίξετε, κάνετε κλικ σε οποιοδήποτε αντικείμενο και σύρετε το δέντρο. Μπορείτε να βάλετε όλο το ντεκόρ και το φωτισμό, μπάλες, γιρλάντες και όλα τα όμορφα πράγματα που θέλετε, το παιχνίδι σας δίνει δεκάδες διαφορετικές επιλογές. Όταν τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί για την εκτύπωση για να έχετε αποθηκεύσει το αποτέλεσμα.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 11156 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1853 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 4.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Αξιολόγηση με βάση 214 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 11156 φορές
Κάνοντας διακόσμηση για το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Δραστηριότητα για τις διακοπές στο οποίο θα πρέπει να τεθεί στο δέντρο όλα διακοσμημένα όπως τα Χριστούγεννα μπάλες, χριστουγεννιάτικα αστέρια, χριστουγεννιάτικα δώρα και πολλά άλλα αντικείμενα. Στις διακοπές που στολίζουν το δέντρο με την οικογένεια και εδώ μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μεγάλο για να βάλει στο δρόμο. Έχουν όλα τα κλασικά στοιχεία, όπως τα στεφάνια, στολίδια, φώτα και όλα όσα θα θέλατε να. Όταν τελειώσετε, μπορείτε να στείλετε στον εκτυπωτή το αποτέλεσμα για τις ιδέες για την πραγματική. Μια δραστηριότητα διασκέδασης για τα παιδιά για τις γιορτές.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Κάνοντας διακόσμηση για το χριστουγεννιάτικο δέντρο για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Xριστούγεννα flash παιχνίδι που ονομάζεται Κάνοντας διακόσμηση για το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Κάνοντας διακόσμηση για το χριστουγεννιάτικο δέντρο σε Griego και σχετίζεται με Xριστούγεννα. Νέο παιχνίδι μας Κάνοντας διακόσμηση για το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Xριστούγεννα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Κάνοντας διακόσμηση για το χριστουγεννιάτικο δέντρο ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Κάνοντας διακόσμηση για το χριστουγεννιάτικο δέντρο
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Xριστούγεννα πιο έπαιξαν παιχνίδια

μπάλες των χρωμάτων παιχνίδι ►

μπάλες των χρωμάτων

5
5 από τα 10 - 86428 ψήφους
Έπαιξε
1239432
φορές

Χριστούγεννα παιχνίδι όπου θα πρέπει να καταστρέψει την ομάδα από μπάλες του ίδιου χρώματος του ...