Παιχνιδια

Διακοσμήστε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο ενώ παίζετε

παιχνίδι της xριστούγεννα

Διακοσμήστε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο ενώ παίζετε

Διακοσμήστε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο ενώ παίζετε Βαθμολογία: 6/10

Διακοσμήστε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο ενώ παίζετε παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το παιχνίδι, θα πρέπει να διακοσμήσετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο και γι 'αυτό, θα πρέπει να επιλέξετε ένα στοιχείο που εμφανίζονται στην οθόνη. Για να μπορείτε να διακοσμήσετε το στοιχείο αυτό, θα πρέπει να παίξετε το παιχνίδι όπου θα πρέπει να ταιριάζει με τρία ή περισσότερα αντικείμενα σε οριζόντια ή κάθετη, όταν νέα στοιχεία έχουν έρθει μαζί. Να τους συναντήσουν, κάντε κλικ με το ποντίκι σε ένα αντικείμενο και την ανταλλαγή για μια άλλη που βρίσκεται δίπλα στο δικό της. Όταν υπάρχουν δύο τόξα σε αντίθετες κατευθύνσεις, κάντε κλικ στο στοιχείο ότι, διαγράψτε τη γραμμή ή στήλη, νέα στοιχεία.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 7506 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2335 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 174 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 7506 φορές
Διακοσμήστε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο ενώ παίζετε

Χριστουγεννιάτικο δέντρο, χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, χριστουγεννιάτικα φώτα,

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Διακοσμήστε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο ενώ παίζετε για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Xριστούγεννα flash παιχνίδι που ονομάζεται Διακοσμήστε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο ενώ παίζετε. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Διακοσμήστε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο ενώ παίζετε σε Griego και σχετίζεται με Xριστούγεννα. Νέο παιχνίδι μας Διακοσμήστε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο ενώ παίζετε είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Xριστούγεννα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Διακοσμήστε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο ενώ παίζετε ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Διακοσμήστε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο ενώ παίζετε
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Xριστούγεννα πιο έπαιξαν παιχνίδια

μπάλες των χρωμάτων παιχνίδι ►

μπάλες των χρωμάτων

5
5 από τα 10 - 86428 ψήφους
Έπαιξε
1239429
φορές

Χριστούγεννα παιχνίδι όπου θα πρέπει να καταστρέψει την ομάδα από μπάλες του ίδιου χρώματος του ...