Παιχνιδια

Γρήγορα Διακοσμήστε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

παιχνίδι της xριστούγεννα

Γρήγορα Διακοσμήστε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

Γρήγορα Διακοσμήστε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο Βαθμολογία: 4/10

Γρήγορα Διακοσμήστε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το δωρεάν online παιχνίδι, ο στόχος σας είναι να διακοσμήσετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο όσο πιο γρήγορα μπορείτε. Ο χρόνος που έχετε να κάνετε, ώστε να περιορίζεται από την κάθετη γραμμή στα δεξιά. Στα αριστερά, από πάνω προς τα κάτω, έχετε τρέχον σκορ σας, το στολίδι θα πρέπει να επιλέξεις τον επόμενο, και ο αριθμός του προσπαθεί έχετε αφήσει. Στο κάτω μέρος, θα έχετε πολλούς τύπους στολίδια, και πάνω στο δέντρο θα επισημαίνονται, όπου θα πρέπει να τοποθετήσετε το επόμενο, σύμφωνα με το μεγάλο κύκλο στα αριστερά.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 10345 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2038 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 4.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Αξιολόγηση με βάση 232 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 10345 φορές
Γρήγορα Διακοσμήστε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

Διακόσμηση ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι ένα από τα πιο επιθυμητά στιγμές σε μια οικογένεια, δεδομένου ότι γίνεται μόνο μια φορά το χρόνο, και είναι μια μεγάλη οικογενειακή δραστηριότητα. Με αυτό το δωρεάν online παιχνίδι, έχετε την ευκαιρία να αναδημιουργήσει αυτή τη στιγμή όσο θέλετε.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Γρήγορα Διακοσμήστε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Xριστούγεννα flash παιχνίδι που ονομάζεται Γρήγορα Διακοσμήστε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Γρήγορα Διακοσμήστε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο σε Griego και σχετίζεται με Xριστούγεννα. Νέο παιχνίδι μας Γρήγορα Διακοσμήστε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Xριστούγεννα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Γρήγορα Διακοσμήστε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Γρήγορα Διακοσμήστε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Xριστούγεννα πιο έπαιξαν παιχνίδια

μπάλες των χρωμάτων παιχνίδι ►

μπάλες των χρωμάτων

5
5 από τα 10 - 86428 ψήφους
Έπαιξε
1239432
φορές

Χριστούγεννα παιχνίδι όπου θα πρέπει να καταστρέψει την ομάδα από μπάλες του ίδιου χρώματος του ...