Παιχνιδια

κρεμάσει τα στολίδια του Χριστουγεννιάτικου δέντρου

παιχνίδι της xριστούγεννα

κρεμάσει τα στολίδια του Χριστουγεννιάτικου δέντρου

κρεμάσει τα στολίδια του Χριστουγεννιάτικου δέντρου Βαθμολογία: 5/10

κρεμάσει τα στολίδια του Χριστουγεννιάτικου δέντρου παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Χριστούγεννα ξεκινά με τη διακόσμηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου σε αυτή τη δραστηριότητα, όπου θα πρέπει να κρεμάσει τα στολίδια, όπως μπάλες, αγγελάκια ή άκρη αστεριών. Σε αυτό το νέο παιχνίδι, θα πρέπει να διακοσμήσετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τα παραδοσιακά στολίδια που φορούν. Έχετε 2 επιλογές: Χρησιμοποιώντας το ποντίκι, κάντε κλικ σε ένα στολίδι στο δέντρο και να το μετακινώντας το ποντίκι ή τα πλήκτρα βέλους. Τοποθετήστε τους αγγέλους, ιερά κλαδιά, τα φώτα και τελειώνει με το αστέρι παίρνει πάνω από όλα.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 8724 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2433 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 178 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 8724 φορές
κρεμάσει τα στολίδια του Χριστουγεννιάτικου δέντρου

Ένα από τα πιο όμορφα έθιμα των διακοπών είναι το χριστουγεννιάτικο δέντρο που έχει τεθεί σε κάθε σπίτι. Καθώς η εναέρια άκρη ό, τι βάζουμε πάντα το χριστουγεννιάτικο αστέρι. Για όλους το δέντρο είναι πάντα Χριστούγεννα μπάλες χρώματος. Έχετε κάποια αγγελούδια με λευκά φτερά για να τοποθετήσετε ως διακόσμηση. Όλα τα παραδοσιακά χαρακτηριστικά για να παίξετε διακόσμηση. Μετατρέπει αυτή την όμορφη παράδοση διακοπών σε ένα παιχνίδι με αυτή τη δραστηριότητα για τα παιδιά.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται κρεμάσει τα στολίδια του Χριστουγεννιάτικου δέντρου για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Xριστούγεννα flash παιχνίδι που ονομάζεται κρεμάσει τα στολίδια του Χριστουγεννιάτικου δέντρου. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται κρεμάσει τα στολίδια του Χριστουγεννιάτικου δέντρου σε Griego και σχετίζεται με Xριστούγεννα. Νέο παιχνίδι μας κρεμάσει τα στολίδια του Χριστουγεννιάτικου δέντρου είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Xριστούγεννα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται κρεμάσει τα στολίδια του Χριστουγεννιάτικου δέντρου ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

κρεμάσει τα στολίδια του Χριστουγεννιάτικου δέντρου
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Xριστούγεννα πιο έπαιξαν παιχνίδια

μπάλες των χρωμάτων παιχνίδι ►

μπάλες των χρωμάτων

5
5 από τα 10 - 86428 ψήφους
Έπαιξε
1239429
φορές

Χριστούγεννα παιχνίδι όπου θα πρέπει να καταστρέψει την ομάδα από μπάλες του ίδιου χρώματος του ...