Παιχνιδια

Διακόσμηση το χριστουγεννιάτικο δέντρο

παιχνίδι της xριστούγεννα

Διακόσμηση το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Διακόσμηση το χριστουγεννιάτικο δέντρο Βαθμολογία: 4/10

Διακόσμηση το χριστουγεννιάτικο δέντρο παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Συμπληρώστε τη διακόσμηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου για το σπίτι με αυτό το παιχνίδι, όπου πρέπει να βάλετε τα φώτα, τα στολίδια, ακόμα και τα πακέτα δώρων. Σε αυτό το νέο παιχνίδι, θα πρέπει να διακοσμήσετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Για να το κάνετε αυτό, θα χρησιμοποιήσετε το ποντίκι για να κάνετε κλικ στις εικόνες που βρίσκονται στο πάνω μέρος της οθόνης. Μπορείτε να επιλέξετε πού να τοποθετήσει το δέντρο, αν το θέλετε σε εσωτερικούς χώρους δίπλα στο τζάκι στο χιόνι στα βουνά ή κοντά στο σπίτι. Επιλέξτε τα χρωματιστά φώτα, τα στολίδια και ακόμη παίρνει στην κορυφή. Όταν τελειώσει, θα έχω μια έκπληξη.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 12194 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1636 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 4.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Αξιολόγηση με βάση 430 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 12194 φορές
Διακόσμηση το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο έχει πολλά δώρα, στολίδια και όλα όσα χρειάζεστε για μια γιορτή. Η διακόσμηση είναι ένα θεμελιώδες μέρος αυτών των οικογενειακών διακοπών. Εδώ μπορείτε να ασκήσετε με ό, τι γίνεται συνήθως στα σπίτια. Μπορεί να χρησιμεύσει για να διδάξουν τα παιδιά παραδόσεις. Δεδομένου ότι τα σπίτια είναι διακοσμημένα για τις διακοπές. Πώς να θέσει τα φώτα και τα είδη φωτισμού εκεί έξω. Οι συσκευασίες δώρου όλων των μεγεθών αριστερά στο κάτω μέρος. Όλα τα στοιχεία που δίνουν χρώμα στον εορτασμό. Μπορείτε να τοποθετήσετε το δέντρο όπου θέλετε, μπορώ να επιλέξω το θέση με ένα μόνο κλικ.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Διακόσμηση το χριστουγεννιάτικο δέντρο για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Xριστούγεννα flash παιχνίδι που ονομάζεται Διακόσμηση το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Διακόσμηση το χριστουγεννιάτικο δέντρο σε Griego και σχετίζεται με Xριστούγεννα. Νέο παιχνίδι μας Διακόσμηση το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Xριστούγεννα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Διακόσμηση το χριστουγεννιάτικο δέντρο ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Διακόσμηση το χριστουγεννιάτικο δέντρο
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Xριστούγεννα πιο έπαιξαν παιχνίδια

μπάλες των χρωμάτων παιχνίδι ►

μπάλες των χρωμάτων

5
5 από τα 10 - 86428 ψήφους
Έπαιξε
1239442
φορές

Χριστούγεννα παιχνίδι όπου θα πρέπει να καταστρέψει την ομάδα από μπάλες του ίδιου χρώματος του ...