Παιχνιδια

Εξισορρόπηση το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

παιχνίδι της xριστούγεννα

Εξισορρόπηση το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

Εξισορρόπηση το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο Βαθμολογία: 6/10

Εξισορρόπηση το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

παιχνίδι της εξισορρόπησης στην οποία θα πρέπει να τοποθετήσετε τα στολίδια από το δέντρο και έτσι δεν θα πέσει, κάντε κλικ σε κάθε κύκλο και να εμφανίσει το στολίδι, στολίδια θα πρέπει να είναι ισορροπημένη και από τις δύο πλευρές και όταν σχηματίζει μια γραμμή με τρεις ίσες στολίδια, αυτά εξαφανίζονται έτσι θα πρέπει να εξισορροπήσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο με στολίδια νέα. Πόσο καιρό μπορεί να σας κρατήσει έξω;

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 10991 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1898 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 214 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 10991 φορές
Εξισορρόπηση το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

Σε αυτό το παιχνίδι, πρέπει να κάνετε κλικ σε μια από τις τρύπες και να δείτε ένα στολίδι δέντρο. Θα πρέπει να τοποθετήσετε τα στολίδια σε ένα ισορροπημένο και να θυμόμαστε ότι για να τεθεί σε απευθείας σύνδεση τρία ή περισσότερα ίδια μοτίβα, διαγράφονται αυτόματα και μπορείτε να πάρετε μια βαθμολογία, θα πρέπει να συνάψει νέες διακοσμήσεις να μην χάσει την ισορροπία του. Χάνετε όταν πέφτουν όλα τα στολίδια δέντρου.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Εξισορρόπηση το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Xριστούγεννα flash παιχνίδι που ονομάζεται Εξισορρόπηση το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Εξισορρόπηση το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο σε Griego και σχετίζεται με Xριστούγεννα. Νέο παιχνίδι μας Εξισορρόπηση το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Xριστούγεννα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Εξισορρόπηση το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Εξισορρόπηση το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Xριστούγεννα πιο έπαιξαν παιχνίδια

μπάλες των χρωμάτων παιχνίδι ►

μπάλες των χρωμάτων

5
5 από τα 10 - 86428 ψήφους
Έπαιξε
1239478
φορές

Χριστούγεννα παιχνίδι όπου θα πρέπει να καταστρέψει την ομάδα από μπάλες του ίδιου χρώματος του ...