Παιχνιδια

παζλ Ντίσνεϊ χαρακτήρες για τα Χριστούγεννα

παιχνίδι της xριστούγεννα

παζλ Ντίσνεϊ χαρακτήρες για τα Χριστούγεννα

παζλ Ντίσνεϊ χαρακτήρες για τα Χριστούγεννα Βαθμολογία: 6/10

παζλ Ντίσνεϊ χαρακτήρες για τα Χριστούγεννα παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το αξιολάτρευτο παζλ Χριστούγεννα είναι μερικές από τις πιο δημοφιλείς χαρακτήρες της Disney, όπως το τρίο του Μίκυ, Ντόναλντ και Γκούφυ. Επιπλέον, στη σκηνή εμφανίζονται επίσης το σκυλί τον Πλούτωνα, Ντόναλντ ανίψια του και τα παιδιά του Μίκυ και Μίννι. Αυτό το παιχνίδι είναι αρκετά απλή και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σύρετε τα διάφορα κομμάτια σε σωστή θέση τους για να ταιριάζουν τα κομμάτια. Όλοι οι χαρακτήρες παρατηρούμε θαύμασε ένα όμορφο χριστουγεννιάτικο δέντρο που έχουν τοποθετηθεί στο κέντρο του δωματίου. Στο πίσω μέρος της αίθουσας, το τζάκι εμφανίζεται με κάποιες διακοσμήσεις Χριστουγέννων.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 9801 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2156 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 360 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 9801 φορές
παζλ Ντίσνεϊ χαρακτήρες για τα Χριστούγεννα

Μίκυ, Ντόναλντ και Γκούφυ είναι μερικοί από τους πρώτους χαρακτήρες της Γουόλτ Ντίσνεϊ κινούμενα σχέδια, μαζί με Ub Iwerks. Μίκυ Μάους είναι ένα ωραίο ποντίκι, Ντόναλντ είναι ένα κάπως οξύθυμος πάπια, και Γκούφυ είναι μια μάλλον αδέξια σκυλί. Πλούτωνας τους συνοδεύει συχνά, ένα πορτοκαλί σκυλί. Τα ανίψια του Ντόναλντ ονομάζεται Χιούι, Ντιούι και Λούι. Αυτά τα τρία μικρά παπάκια είναι πολύ ατίθασα και κακό, και πάντα να πάρει σε κακό. Τα παιδιά του Μίκυ έχουν εμφανιστεί μόνο σε μερικά από τα κινούμενα σχέδια της Disney ως έμμεσες χαρακτήρες, αλλά δεν είναι επίσημα χαρακτήρες της Disney.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται παζλ Ντίσνεϊ χαρακτήρες για τα Χριστούγεννα για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Xριστούγεννα flash παιχνίδι που ονομάζεται παζλ Ντίσνεϊ χαρακτήρες για τα Χριστούγεννα. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται παζλ Ντίσνεϊ χαρακτήρες για τα Χριστούγεννα σε Griego και σχετίζεται με Xριστούγεννα. Νέο παιχνίδι μας παζλ Ντίσνεϊ χαρακτήρες για τα Χριστούγεννα είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Xριστούγεννα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται παζλ Ντίσνεϊ χαρακτήρες για τα Χριστούγεννα ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

παζλ Ντίσνεϊ χαρακτήρες για τα Χριστούγεννα
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Xριστούγεννα πιο έπαιξαν παιχνίδια

μπάλες των χρωμάτων παιχνίδι ►

μπάλες των χρωμάτων

5
5 από τα 10 - 86428 ψήφους
Έπαιξε
1239500
φορές

Χριστούγεννα παιχνίδι όπου θα πρέπει να καταστρέψει την ομάδα από μπάλες του ίδιου χρώματος του ...