Παιχνιδια

σάλτσα για την παραμονή των Χριστουγέννων

παιχνίδι της xριστούγεννα

σάλτσα για την παραμονή των Χριστουγέννων

σάλτσα για την παραμονή των Χριστουγέννων Βαθμολογία: 4/10

σάλτσα για την παραμονή των Χριστουγέννων παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Την παραμονή των Χριστουγέννων, οι άνθρωποι συχνά ντύνονται και αυτό το κορίτσι δεν αποτελεί εξαίρεση, θα πρέπει να βοηθήσει να κρατήσει ένα κομψό φόρεμα και να πάει πολύ όμορφο αυτό διακοπές. Για να είναι στυλίστας, επιλέξτε το χτένισμα, τα ρούχα και αξεσουάρ με την επιλογή ό, τι το ποντίκι και να φέρει το σώμα του κοριτσιού, μετακινώντας το ποντίκι. Αν θέλετε να επιλέξετε το χρώμα του δέρματος και των μαλλιών του κοριτσιού, θα πρέπει να κάνετε κλικ με το ποντίκι στις αντίστοιχες 2 εικονίδια. Έχετε πολλές επιλογές για να διαλέξετε σε αυτό το παιχνίδι της μόδας με όλα τα στυλ των Χριστουγέννων.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 8232 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2633 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 4.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Αξιολόγηση με βάση 94 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 8232 φορές
σάλτσα για την παραμονή των Χριστουγέννων

Ντύνονται για το δείπνο των Χριστουγέννων, θα πρέπει να επιλέξουν για το εορταστικό δείπνο ρούχα κορίτσι για αυτή την οικογένεια. Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή του χρόνου, όταν περισσότερα μέρη, δείπνα και εκδηλώσεις έχουν. Πρέπει να πάρετε την καλή προσοχή της εικόνας μας, η οποία είναι όταν οι περισσότεροι άνθρωποι θα μας δει. Έχουμε συναντήσεις με τα μέλη της οικογένειας, τους συναδέλφους, τους γείτονες και άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις όλων των ειδών. Βοηθήστε το κορίτσι να οδηγήσει μια πολύ ωραία ρούχα και να πάει σε αυτό το κόμμα σε ένα από τα πιο διάσημα νύχτες του χρόνου.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται σάλτσα για την παραμονή των Χριστουγέννων για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Xριστούγεννα flash παιχνίδι που ονομάζεται σάλτσα για την παραμονή των Χριστουγέννων. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται σάλτσα για την παραμονή των Χριστουγέννων σε Griego και σχετίζεται με Xριστούγεννα. Νέο παιχνίδι μας σάλτσα για την παραμονή των Χριστουγέννων είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Xριστούγεννα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται σάλτσα για την παραμονή των Χριστουγέννων ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

σάλτσα για την παραμονή των Χριστουγέννων
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Xριστούγεννα πιο έπαιξαν παιχνίδια

μπάλες των χρωμάτων παιχνίδι ►

μπάλες των χρωμάτων

5
5 από τα 10 - 86422 ψήφους
Έπαιξε
1238460
φορές

Χριστούγεννα παιχνίδι όπου θα πρέπει να καταστρέψει την ομάδα από μπάλες του ίδιου χρώματος του ...