Παιχνιδια

Ντύσιμο για Χριστούγεννα

παιχνίδι της xριστούγεννα

Ντύσιμο για Χριστούγεννα

Ντύσιμο για Χριστούγεννα Βαθμολογία: 6/10

Ντύσιμο για Χριστούγεννα παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Φόρεμα το κορίτσι σε φωτεινά και μοντέρνα ρούχα για τα Χριστούγεννα, ένα από τα συμβαλλόμενα μέρη να πάτε είναι αρκετά θεμελιώδη. Χρησιμοποιώντας το ποντίκι σας, μπορείτε να επιλέξετε για εκείνη ένα χτένισμα και το χρώμα των μαλλιών που τον ευνοεί. Στη συνέχεια, μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα των ματιών. Βάλτε σε κάποια μακιγιάζ για να βελτιώσει τον τόνο του δέρματος. Χρωματίστε τα χείλη σας με το χρώμα που είναι πιο όμορφη. Μετά από να επιλέξει ένα φόρεμα, έχετε μια ολόκληρη ντουλάπα στη διάθεσή σας με ταφ, πουκάμισα, παντελόνια, φούστες και παπούτσια. Ανοίξτε το κουτί, επειδή υπάρχουν πολλοί πολύτιμοι λίθοι για να διαλέξετε. Τελειώνει με κάποιες τυπικές αξεσουάρ των Χριστουγέννων μπορεί να ολοκληρωθεί η σειρά.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 8656 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2564 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 126 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 8656 φορές
Ντύσιμο για Χριστούγεννα

Παιχνίδι τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να αποτελούν τη στολή για ένα κορίτσι που έχει να πάει αρκετά για ένα χριστουγεννιάτικο δείπνο. Έχουν όλα τα στοιχεία και πρέπει να κάνουμε ένα συνδυασμό της μόδας. Ξεκινήστε με το χτένισμα, επειδή έχετε όλα όσα χρειάζεστε κομμωτικής, όπως τα χτενίσματα και τα χρώματα για τα μαλλιά. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα των ματιών της. Τότε πρέπει να το κάνουν να διαφέρει στο δέρμα του προσώπου και των χειλιών. Ανοίξτε την ντουλάπα και να λάβει όλα τα ρούχα ότι υπάρχουν πολλές διαφορετικές μορφές των ρούχα για την ίδια. Συμπληρώστε με αξεσουάρ μόδας, όπως κοσμήματα, παπούτσια και άλλα είδη ρουχισμού.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Ντύσιμο για Χριστούγεννα για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Xριστούγεννα flash παιχνίδι που ονομάζεται Ντύσιμο για Χριστούγεννα. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Ντύσιμο για Χριστούγεννα σε Griego και σχετίζεται με Xριστούγεννα. Νέο παιχνίδι μας Ντύσιμο για Χριστούγεννα είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Xριστούγεννα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Ντύσιμο για Χριστούγεννα ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Ντύσιμο για Χριστούγεννα
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Xριστούγεννα πιο έπαιξαν παιχνίδια

μπάλες των χρωμάτων παιχνίδι ►

μπάλες των χρωμάτων

5
5 από τα 10 - 86428 ψήφους
Έπαιξε
1239472
φορές

Χριστούγεννα παιχνίδι όπου θα πρέπει να καταστρέψει την ομάδα από μπάλες του ίδιου χρώματος του ...