Παιχνιδια

ντύνονται για ένα Χριστουγεννιάτικο πάρτι

παιχνίδι της xριστούγεννα

ντύνονται για ένα Χριστουγεννιάτικο πάρτι

ντύνονται για ένα Χριστουγεννιάτικο πάρτι Βαθμολογία: 6/10

ντύνονται για ένα Χριστουγεννιάτικο πάρτι παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το παιχνίδι, θα πρέπει να ντύνονται αυτό το γλυκό κορίτσι στο πάρτι των Χριστουγέννων. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να συρόμενο και πτώση τα φορέματα, τρίχες, παπούτσια και άλλα αξεσουάρ για να ολοκληρώσετε το παιχνίδι. Παίξτε τη μουσική των Χριστουγέννων, ενώ τα είδη ένδυσης ένα κοστούμι για μια νύχτα ως μαγική, όπως αυτό. Θα πρέπει να είναι πολύ μοντέρνα για να δημιουργήσει ένα κοστούμι που είναι ειδικά για απόψε. Κάντε το μοντέλο μας πηγαίνει πολύ κομψή και όμορφη με ειδική στολή. Πρέπει να ξέρετε πώς να συνδυάσει τα χρώματα σαν επαγγελματίας στυλίστας.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 8557 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2568 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 70 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 8557 φορές
ντύνονται για ένα Χριστουγεννιάτικο πάρτι

Σε αυτό το παιχνίδι, θα πρέπει να ντύνονται αυτό το γλυκό κορίτσι για ένα Χριστουγεννιάτικο πάρτι. Για αυτό, θα πρέπει να συρόμενο και πτώση τα φορέματα, τρίχες, παπούτσια και άλλα αξεσουάρ για να ολοκληρώσετε το παιχνίδι. παιχνίδι τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να κάνετε ένα βραδινό φόρεμα για ένα κόμμα. Τα Χριστούγεννα πολλά φεστιβάλ και εκδηλώσεις που πρέπει να ντυμένοι επίσημα και κομψά πραγματοποιήθηκε. Σε μέρη πρέπει κανείς να πάει πολύ όμορφος σε όλους σας δούμε. Απόψε υπάρχει ένα γκαλά και θα πρέπει να δημιουργήσετε το κοστούμι που φέρουν το μοντέλο. Μπορείτε να επιλέξετε το φόρεμα και στη συνέχεια όλα τα δικαιώματα για απόψε.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται ντύνονται για ένα Χριστουγεννιάτικο πάρτι για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Xριστούγεννα flash παιχνίδι που ονομάζεται ντύνονται για ένα Χριστουγεννιάτικο πάρτι. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται ντύνονται για ένα Χριστουγεννιάτικο πάρτι σε Griego και σχετίζεται με Xριστούγεννα. Νέο παιχνίδι μας ντύνονται για ένα Χριστουγεννιάτικο πάρτι είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Xριστούγεννα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται ντύνονται για ένα Χριστουγεννιάτικο πάρτι ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

ντύνονται για ένα Χριστουγεννιάτικο πάρτι
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Xριστούγεννα πιο έπαιξαν παιχνίδια

μπάλες των χρωμάτων παιχνίδι ►

μπάλες των χρωμάτων

5
5 από τα 10 - 86428 ψήφους
Έπαιξε
1239432
φορές

Χριστούγεννα παιχνίδι όπου θα πρέπει να καταστρέψει την ομάδα από μπάλες του ίδιου χρώματος του ...