Παιχνιδια

Φόρεμα το κορίτσι να αγοράσετε δώρα

παιχνίδι της xριστούγεννα

Φόρεμα το κορίτσι να αγοράσετε δώρα

Φόρεμα το κορίτσι να αγοράσετε δώρα Βαθμολογία: 6/10

Φόρεμα το κορίτσι να αγοράσετε δώρα παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Το κορίτσι που εμφανίζεται σε αυτό το φόρεμα μέχρι το παιχνίδι έχει τυπικά ρούχα για να αγοράσει τα δώρα Χριστουγέννων. Αυτό το παιχνίδι σας επιτρέπει να επιλέξετε από διάφορα πακέτα δώρων, με διαφορετικά σχήματα και χρώματα για να προσθέσετε αξεσουάρ για να ντύσει αυτό το νεαρό κορίτσι. Θα δείτε, επίσης, ότι υπάρχουν πολλά φορέματα με χριστουγεννιάτικα στολίδια που μπορεί να φορεθεί μόνο κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων. Πρώτον, μπορείτε να επιλέξετε το χτένισμα και το μακιγιάζ της, και στη συνέχεια μπορεί να φορέσει τα ρούχα που σας αρέσει περισσότερο. Για να το κάνετε αυτό, σύρετε τα διάφορα είδη ρουχισμού για το σώμα της μέχρι να πάρετε το συνδυασμό που σας αρέσει.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 9484 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2200 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 210 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 9484 φορές
Φόρεμα το κορίτσι να αγοράσετε δώρα

Αν σας αρέσουν προσθέτοντας λίγο ταλέντο Χριστουγέννων για το κορίτσι σε αυτό το παιχνίδι, έχετε πολλά ενδύματα, μεταξύ των οποίων μπορείτε να επιλέξετε. Εκτός συνθέτουν γυναίκα όπως σας αρέσει, μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα από τα δώρα για εκείνη να πάρει στα χέρια της. Όταν τελειώσετε, θα εμφανιστεί στο Βόρειο Πόλο, που περιβάλλεται από βουνά και το χιόνι. Ακόμα μπορούμε να δούμε ένα ιγκλού πίσω της! Τώρα μπορείτε να επιλέξετε τα ρούχα της Σάντα βοηθός, να διανέμουν έξω χριστουγεννιάτικα δώρα.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Φόρεμα το κορίτσι να αγοράσετε δώρα για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Xριστούγεννα flash παιχνίδι που ονομάζεται Φόρεμα το κορίτσι να αγοράσετε δώρα. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Φόρεμα το κορίτσι να αγοράσετε δώρα σε Griego και σχετίζεται με Xριστούγεννα. Νέο παιχνίδι μας Φόρεμα το κορίτσι να αγοράσετε δώρα είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Xριστούγεννα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Φόρεμα το κορίτσι να αγοράσετε δώρα ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Φόρεμα το κορίτσι να αγοράσετε δώρα
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Xριστούγεννα πιο έπαιξαν παιχνίδια

μπάλες των χρωμάτων παιχνίδι ►

μπάλες των χρωμάτων

5
5 από τα 10 - 86428 ψήφους
Έπαιξε
1239478
φορές

Χριστούγεννα παιχνίδι όπου θα πρέπει να καταστρέψει την ομάδα από μπάλες του ίδιου χρώματος του ...