Παιχνιδια

Φόρεμα το κορίτσι τα Χριστούγεννα

παιχνίδι της xριστούγεννα

Φόρεμα το κορίτσι τα Χριστούγεννα

Φόρεμα το κορίτσι τα Χριστούγεννα Βαθμολογία: 5/10

Φόρεμα το κορίτσι τα Χριστούγεννα παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Χριστούγεννα πλησιάζουν και ήρθε η ώρα να δείξει την αγάπη και την εκτίμησή σε οικογένεια και τους φίλους και τους ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα. Γιασεμί αποφασίζει να αγοράσει τα δώρα Χριστουγέννων και είναι εκεί για να φόρεμα για τα Χριστούγεννα. Για να γίνει αυτό, πρέπει να κάνετε κλικ στο αριστερό κουμπί του ποντικιού σε κάθε ένα από τα κουτιά και να επιλέξετε το χτένισμα, ρούχα, κάλτσες και παπούτσια, μετακινώντας το ποντίκι

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 7387 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2347 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 158 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 7387 φορές
Φόρεμα το κορίτσι τα Χριστούγεννα

Χριστούγεννα, Παραμονή Χριστουγέννων, εμπορική χρόνου,

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Φόρεμα το κορίτσι τα Χριστούγεννα για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Xριστούγεννα flash παιχνίδι που ονομάζεται Φόρεμα το κορίτσι τα Χριστούγεννα. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Φόρεμα το κορίτσι τα Χριστούγεννα σε Griego και σχετίζεται με Xριστούγεννα. Νέο παιχνίδι μας Φόρεμα το κορίτσι τα Χριστούγεννα είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Xριστούγεννα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Φόρεμα το κορίτσι τα Χριστούγεννα ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Φόρεμα το κορίτσι τα Χριστούγεννα
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Xριστούγεννα πιο έπαιξαν παιχνίδια

μπάλες των χρωμάτων παιχνίδι ►

μπάλες των χρωμάτων

5
5 από τα 10 - 86428 ψήφους
Έπαιξε
1239478
φορές

Χριστούγεννα παιχνίδι όπου θα πρέπει να καταστρέψει την ομάδα από μπάλες του ίδιου χρώματος του ...