Παιχνιδια

φορέματα και μακιγιάζ για τα Χριστούγεννα

παιχνίδι της xριστούγεννα

φορέματα και μακιγιάζ για τα Χριστούγεννα

φορέματα και μακιγιάζ για τα Χριστούγεννα Βαθμολογία: 6/10

φορέματα και μακιγιάζ για τα Χριστούγεννα παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Με αυτό το παιχνίδι μπορείτε να γίνετε ένα πλήρες στυλίστρια που ειδικεύεται στην Χριστούγεννα μέρη. Το πρώτο βήμα είναι να επιλέξετε το χτένισμα, το χρώμα των μαλλιών και όλα τα είδη μακιγιάζ. Όταν τελειώσετε, μπορείτε να μετακινηθείτε στο δεύτερο μέρος. Εδώ θα πρέπει να θέσει τα διάφορα στοιχεία του στολή για να ντύσει το κορίτσι στη δεξιά πλευρά. Θα πρέπει να σύρετε τα ρούχα και πτώση τους στο σώμα των γυναικών. Όταν ολοκληρώσετε τη δημιουργία σας, μπορείτε να δώσετε το κουμπί "Finish" για να δείτε το αποτέλεσμα. Μπορείτε να εκτυπώσετε το μοντέλο σας σε ένα κομμάτι χαρτί ή να ξεκινήσετε το παιχνίδι ξανά.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 8536 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2522 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 132 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 8536 φορές
φορέματα και μακιγιάζ για τα Χριστούγεννα

Μακιγιάζ και το ντύσιμο παιχνίδια επιτρέπει εκ νέου τη δραστηριότητα που λαμβάνει χώρα σε μια ομορφιά και αισθητική κέντρο. Αυτά είναι τα παιχνίδια που προσομοιώνουν τις ενέργειες του μακιγιάζ και το ντύσιμο, και σας επιτρέπει να επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία από επιλογές για κάθε παίκτη να δημιουργήσει μια διαφορετική στολή για το μοντέλο φαίνεται. Σε αυτό το παιχνίδι, όταν τελειώσετε το σχεδιασμό, αυτή είναι ντυμένη και βαμμένη με ό, τι έχει επιλεγεί σε ένα τοπίο το χειμώνα, ενώ το χιόνι πέφτει δίπλα σε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται φορέματα και μακιγιάζ για τα Χριστούγεννα για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Xριστούγεννα flash παιχνίδι που ονομάζεται φορέματα και μακιγιάζ για τα Χριστούγεννα. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται φορέματα και μακιγιάζ για τα Χριστούγεννα σε Griego και σχετίζεται με Xριστούγεννα. Νέο παιχνίδι μας φορέματα και μακιγιάζ για τα Χριστούγεννα είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Xριστούγεννα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται φορέματα και μακιγιάζ για τα Χριστούγεννα ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

φορέματα και μακιγιάζ για τα Χριστούγεννα
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Xριστούγεννα πιο έπαιξαν παιχνίδια

μπάλες των χρωμάτων παιχνίδι ►

μπάλες των χρωμάτων

5
5 από τα 10 - 86428 ψήφους
Έπαιξε
1239497
φορές

Χριστούγεννα παιχνίδι όπου θα πρέπει να καταστρέψει την ομάδα από μπάλες του ίδιου χρώματος του ...