Παιχνιδια

Φόρεμα το κορίτσι για τα Χριστούγεννα

παιχνίδι της xριστούγεννα

Φόρεμα το κορίτσι για τα Χριστούγεννα

Φόρεμα το κορίτσι για τα Χριστούγεννα Βαθμολογία: 6/10

Φόρεμα το κορίτσι για τα Χριστούγεννα παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Αυτό το απλό φόρεμα μέχρι το παιχνίδι έχει διάφορα ρούχα που είναι ιδανικό για τα Χριστούγεννα. Οι πιο Χριστούγεννα χρώματα, όπως το κόκκινο, πράσινο και λευκό, είναι παρόντες στα περισσότερα ρούχα. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να τα συνδυάσετε με αξεσουάρ και συμπληρώνει για το σχεδιασμό αυτού του ρούχα κορίτσι. Θα πρέπει να σύρετε το καθένα από τα στοιχεία για το σώμα του μοντέλου, και να το τοποθετήσει στη σωστή θέση του με μεγάλη ακρίβεια. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε το χρώμα του φόντου για τα ρούχα που έχετε επιλέξει ξεχωρίζουν περισσότερο. Μην ξεχάσετε τα κοσμήματα, όπως περιδέραια και σκουλαρίκια.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 8918 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2445 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 154 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 8918 φορές
Φόρεμα το κορίτσι για τα Χριστούγεννα

Αυτό το φόρεμα μέχρι το παιχνίδι έχει στοιχεία για να γίνει μια Χριστούγεννα με θέμα το παιχνίδι του αυτό το δημοφιλές φεστιβάλ κάνει. Υπάρχει ένα φόρεμα που θυμίζει το κοστούμι Σάντα, και διάφορα καπέλα και τα ξωτικά από το Βόρειο Πόλο, που είναι ποιος κατασκευή παιχνιδιών. Μπορείτε να συνδυάσετε διαφορετικά στοιχεία για να δημιουργήσει μια στολή που μεταφέρει το πνεύμα των διακοπών μέσα από τα ρούχα. Έτσι αισθάνεστε ότι τα Χριστούγεννα έχει τελικά καταλήξει σε αυτό το αστείο παιχνίδι για φόρεμα ένα νεαρό κορίτσι.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Φόρεμα το κορίτσι για τα Χριστούγεννα για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Xριστούγεννα flash παιχνίδι που ονομάζεται Φόρεμα το κορίτσι για τα Χριστούγεννα. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Φόρεμα το κορίτσι για τα Χριστούγεννα σε Griego και σχετίζεται με Xριστούγεννα. Νέο παιχνίδι μας Φόρεμα το κορίτσι για τα Χριστούγεννα είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Xριστούγεννα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Φόρεμα το κορίτσι για τα Χριστούγεννα ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Φόρεμα το κορίτσι για τα Χριστούγεννα
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Xριστούγεννα πιο έπαιξαν παιχνίδια

μπάλες των χρωμάτων παιχνίδι ►

μπάλες των χρωμάτων

5
5 από τα 10 - 86428 ψήφους
Έπαιξε
1239429
φορές

Χριστούγεννα παιχνίδι όπου θα πρέπει να καταστρέψει την ομάδα από μπάλες του ίδιου χρώματος του ...