Παιχνιδια

ειδική στολή για τα Χριστούγεννα

παιχνίδι της xριστούγεννα

ειδική στολή για τα Χριστούγεννα

ειδική στολή για τα Χριστούγεννα Βαθμολογία: 6/10

ειδική στολή για τα Χριστούγεννα παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να ντύνομαι αυτό το όμορφο κορίτσι για την ημέρα των Χριστουγέννων, με μια στολή που είναι κομψή αλλά έχει σχέση με το κόμμα. Να ντύνονται το μοντέλο, κάνετε κλικ στα ρούχα και σέρνοντας το σώμα του κοριτσιού. Μόλις αυτό το ιδανικό για την ημέρα των Χριστουγέννων, μπορείτε να εκτυπώσετε τη φωτογραφία. Έχετε μια ντουλάπα γεμάτη από ρούχα για να επιλέξετε τα πράγματα που σας αρέσουν. Έχετε ενδυμασία των διαφορετικών στυλ και χρώματα, μπορείτε να κάνετε μόδας συνδυασμούς που προτιμάτε.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 9220 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2383 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 224 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 9220 φορές
ειδική στολή για τα Χριστούγεννα

Σε αυτό το παιχνίδι, θα πρέπει να διανθίσετε αυτό το υπέροχο κορίτσι για την ημέρα των Χριστουγέννων. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στα ρούχα και να τους σύρει στο σώμα του κοριτσιού. Όταν αυτή είναι ιδανική για την ημέρα των Χριστουγέννων, μπορείτε να εκτυπώσετε τη φωτογραφία. Τα Χριστούγεννα είναι μία από τις εποχές πιο γιορτές και κοινωνικές εκδηλώσεις πάει, έτσι θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στο τι φοράτε φόρεμα. Αυτό το παιχνίδι θα σας βοηθήσουν να εξασκηθείτε με ένα παιχνίδι τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να επιλέξετε από όλα τα ρούχα είναι σε μια μεγάλη ντουλάπα ρούχα που πρέπει να φέρει το μοντέλο. Παντελόνι, μπότες και παπούτσια, πουκάμισα, σακάκια, καπέλα και όλα τα είδη των αξεσουάρ μόδας. Ένα παιχνίδι της μόδας που είναι πολύ χρήσιμο για σας να πάρετε το καλύτερο τρόπο θέτει αυτή την εορταστική περίοδο.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται ειδική στολή για τα Χριστούγεννα για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Xριστούγεννα flash παιχνίδι που ονομάζεται ειδική στολή για τα Χριστούγεννα. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται ειδική στολή για τα Χριστούγεννα σε Griego και σχετίζεται με Xριστούγεννα. Νέο παιχνίδι μας ειδική στολή για τα Χριστούγεννα είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Xριστούγεννα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται ειδική στολή για τα Χριστούγεννα ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

ειδική στολή για τα Χριστούγεννα
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Xριστούγεννα πιο έπαιξαν παιχνίδια

μπάλες των χρωμάτων παιχνίδι ►

μπάλες των χρωμάτων

5
5 από τα 10 - 86428 ψήφους
Έπαιξε
1239429
φορές

Χριστούγεννα παιχνίδι όπου θα πρέπει να καταστρέψει την ομάδα από μπάλες του ίδιου χρώματος του ...