Παιχνιδια

Παζλ Άγιος Βασίλης

παιχνίδι της xριστούγεννα

Παζλ Άγιος Βασίλης

Παζλ Άγιος Βασίλης Βαθμολογία: 4/10

Παζλ Άγιος Βασίλης παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Αυτό το παιχνίδι σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το δικό σας παζλ με πολλαπλές επιλογές. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλές εικόνες στις οποίες εμφανίζεται ο Άγιος Βασίλης στο έλκηθρο του, συνοδευόμενη από τους ταράνδους του. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τις ρυθμίσεις, όπως το σχήμα των κομματιών ή τον αριθμό των τεμαχίων. Κατά την επιλογή των επιλογών ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, μπορείτε να πατήσετε το κουμπί [Επανεκκίνηση Puzzle] και το παζλ που θέλετε, θα πρέπει να δημιουργείται. Όπως μπορείτε να δείτε, χάρη σε αυτό το παιχνίδι υπάρχουν πολλές διαφορετικές επιλογές έτσι ώστε να μην βαρεθείτε αν παίξει πολλές φορές σε μια σειρά. Κάθε παιχνίδι θα είναι διαφορετικό, αν αλλάξετε τις επιλογές.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 8185 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2685 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 4.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Αξιολόγηση με βάση 74 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 8185 φορές
Παζλ Άγιος Βασίλης

Σε αυτό το παιχνίδι παζλ που συγκέντρωσε διάφορες σκηνές Χριστούγεννα που χαρακτηρίζει Άγιος Βασίλης και το έλκηθρο του. Ο θρύλος λέει ότι ο Άγιος Βασίλης πετάει στο έλκηθρο του κατά την παραμονή των Χριστουγέννων για να παραδώσει τα δώρα για τα παιδιά σε όλο τον κόσμο. Για να επιτευχθεί αυτό, θα έχει τη βοήθεια των ταράνδων του, όπως Ρούντολφ, πώς είναι το πιο δημοφιλές από όλα γιατί έχει ένα κόκκινο φως στη μύτη του. Εάν θέλετε να έχετε τη διασκέδαση κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων, μπορείτε να κάνετε διαφορετικά παζλ που προσφέρουμε εδώ.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Παζλ Άγιος Βασίλης για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Xριστούγεννα flash παιχνίδι που ονομάζεται Παζλ Άγιος Βασίλης. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Παζλ Άγιος Βασίλης σε Griego και σχετίζεται με Xριστούγεννα. Νέο παιχνίδι μας Παζλ Άγιος Βασίλης είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Xριστούγεννα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Παζλ Άγιος Βασίλης ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Παζλ Άγιος Βασίλης
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Xριστούγεννα πιο έπαιξαν παιχνίδια

μπάλες των χρωμάτων παιχνίδι ►

μπάλες των χρωμάτων

5
5 από τα 10 - 86428 ψήφους
Έπαιξε
1239473
φορές

Χριστούγεννα παιχνίδι όπου θα πρέπει να καταστρέψει την ομάδα από μπάλες του ίδιου χρώματος του ...