Παιχνιδια

τρία παζλ του Αϊ-Βασίλη

παιχνίδι της xριστούγεννα

τρία παζλ του Αϊ-Βασίλη

τρία παζλ του Αϊ-Βασίλη Βαθμολογία: 5/10

τρία παζλ του Αϊ-Βασίλη παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το παιχνίδι παζλ του Αϊ Βασίλη, μπορείτε να επιλέξετε από τρεις διαφορετικές εικόνες από τα πιο δημοφιλή χαρακτήρα των Χριστουγέννων. Σε ένα από αυτά που διαβάζει τα γράμματα που γράφουν τα παιδιά, σε ένα άλλο που ταξιδεύει με τα δώρα για τη διανομή, και το τελευταίο, μπορείτε να δείτε μια ωραία νύχτα σκηνή. Υπάρχουν και άλλες επιλογές που μπορεί να αλλάξει, όπως το σχήμα των τεμαχίων και τις διαστάσεις του παζλ. Για να περιστρέψετε τα κομμάτια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πλήκτρο διαστήματος, τον τροχό του ποντικιού ή τα πλήκτρα βέλους. Διασκεδάστε εικόνες ανακατασκευή του Άγιου Βασίλη σε ένα ωραίο παιχνίδι Χριστούγεννα!

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 8240 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2707 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 80 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 8240 φορές
τρία παζλ του Αϊ-Βασίλη

Προτείνουμε ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για τις διακοπές των Χριστουγέννων, στο οποίο μπορείτε να συμπληρώσετε τρία παζλ για Αϊ-Βασίλη . Οι περισσότεροι από τους γρίφους έχουν παραδοσιακά κομμάτια, αλλά σε αυτό το παιχνίδι μπορείτε να επιλέξετε από πολλά διαφορετικά σχήματα, με στρογγυλεμένες, τετράγωνο ή τριγωνικό άκρες, ή ένα μείγμα από όλα αυτά. Οι σκηνές που εμφανίζονται είναι μερικά όμορφα έργα τέχνης που χαρακτηρίζει τον Άγιο Βασίλη, ο οποίος είναι ο χαρακτήρας που συμβολίζει καλύτερα Χριστούγεννα. Θα πρέπει να λύσει αυτά τα παζλ στο συντομότερο δυνατό χρόνο.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται τρία παζλ του Αϊ-Βασίλη για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Xριστούγεννα flash παιχνίδι που ονομάζεται τρία παζλ του Αϊ-Βασίλη. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται τρία παζλ του Αϊ-Βασίλη σε Griego και σχετίζεται με Xριστούγεννα. Νέο παιχνίδι μας τρία παζλ του Αϊ-Βασίλη είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Xριστούγεννα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται τρία παζλ του Αϊ-Βασίλη ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

τρία παζλ του Αϊ-Βασίλη
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Xριστούγεννα πιο έπαιξαν παιχνίδια

μπάλες των χρωμάτων παιχνίδι ►

μπάλες των χρωμάτων

5
5 από τα 10 - 86428 ψήφους
Έπαιξε
1239429
φορές

Χριστούγεννα παιχνίδι όπου θα πρέπει να καταστρέψει την ομάδα από μπάλες του ίδιου χρώματος του ...