Παιχνιδια

Παζλ των Χριστουγέννων εικόνων

παιχνίδι της xριστούγεννα

Παζλ των Χριστουγέννων εικόνων

Παζλ των Χριστουγέννων εικόνων Βαθμολογία: 6/10

Παζλ των Χριστουγέννων εικόνων παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το παιχνίδι, έχουμε 3 φωτογραφίες με χαρακτηριστικές σκηνές των Χριστουγέννων, έχουμε την ανοικοδόμηση. Μπορείτε να επιλέξετε ποια εικόνα θέλετε να μετατρέψετε σε προβληματίζουν, αλλά και το είδος των κομματιών που θα αποσυντεθεί. Έχουν διάφορα είδη των τμημάτων. Επίσης, αν θέλετε τα κομμάτια είναι στη σωστή κατεύθυνση ή αν θέλετε τα κομμάτια για να περιστραφεί για να δώσει στην σωστή του θέση. Επιλέξτε τον αριθμό των κομματιών για να ολοκληρωθεί. Τα περισσότερα κομμάτια που έχουν το πιο δύσκολο είναι να ανασυνθέσει. Και να αρχίσει το παιχνίδι. Έχετε ένα χρονόμετρο για τη μέτρηση του χρόνου, θα πρέπει να λύσει το συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 8151 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2778 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 34 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 8151 φορές
Παζλ των Χριστουγέννων εικόνων

Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια παζλ εκεί έξω. Μπορείτε να επιλέξετε ποια εικόνα πρόκειται να σπάσει σε κομμάτια για να το ξανακάνει και πάλι. Στη συνέχεια, επιλέγει τις διαφορετικές δυνατότητες υπάρχουν τμήματα με στρογγυλό ή τετράγωνο σχήμα, μεταξύ άλλων. Τέλος, ο αριθμός των τεμαχίων. Με αυτό μπορείτε να ορίσετε το επίπεδο δυσκολίας. Τα λιγότερα κομμάτια, τόσο πιο εύκολο θα είναι να ξαναχτίσουν το παζλ. Αν τα παιδιά έχουν καλύτερη το μικρότερο δυνατό. Η ίδια εικόνα μπορεί να κάνει με διαφορετικό αριθμό των τεμαχίων που πρέπει να παρακολουθείτε το χρόνο και τη δυσκολία. Τα πάντα σε αυτό το παιχνίδι μπορείτε να το προσαρμόσετε για να προσαρμοστεί με την εμπειρία σας.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Παζλ των Χριστουγέννων εικόνων για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Xριστούγεννα flash παιχνίδι που ονομάζεται Παζλ των Χριστουγέννων εικόνων. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Παζλ των Χριστουγέννων εικόνων σε Griego και σχετίζεται με Xριστούγεννα. Νέο παιχνίδι μας Παζλ των Χριστουγέννων εικόνων είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Xριστούγεννα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Παζλ των Χριστουγέννων εικόνων ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Παζλ των Χριστουγέννων εικόνων
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Xριστούγεννα πιο έπαιξαν παιχνίδια

μπάλες των χρωμάτων παιχνίδι ►

μπάλες των χρωμάτων

5
5 από τα 10 - 86428 ψήφους
Έπαιξε
1239472
φορές

Χριστούγεννα παιχνίδι όπου θα πρέπει να καταστρέψει την ομάδα από μπάλες του ίδιου χρώματος του ...