Παιχνιδια

συσκευασίες δώρου

παιχνίδι της xριστούγεννα

συσκευασίες δώρου

συσκευασίες δώρου Βαθμολογία: 6/10

συσκευασίες δώρου παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Βοήθεια Άγιος Βασίλης να προετοιμάσει τα δώρα που πρέπει να παραδοθεί στα παιδιά για τα Χριστούγεννα. Έχουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία, δεν έχετε παρά να δείτε το σχέδιο, δώρο, τυλίξτε δώρο, κορδέλα και τη συσκευασία του να κάνουν το ίδιο πακέτο. Ετοιμάστε όσο μπορείτε. Από την μεταφορική ταινία που μεταφέρει όλα τα στοιχεία και θα πρέπει να επιλέξετε αυτά που είναι η ίδια όπως στο μοντέλο για να δημιουργήσει το ίδιο πακέτο δώρο Χριστουγέννων. Τα περισσότερα πακέτα που μπορείτε να παίξετε, τα παιδιά θα έχουν περισσότερα δώρα. Ένα ξωτικό θα σας λέει πάντα είναι το πακέτο που έχετε να κάνετε.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 7668 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3009 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 36 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 7668 φορές
συσκευασίες δώρου

Σε αυτό το παιχνίδι τα Χριστούγεννα θα πρέπει να κάνουν πακέτα που βοηθοί του Αϊ Βασίλη με τα δώρα που δίνονται στα παιδιά τη νύχτα των Χριστουγέννων. Δείτε το πακέτο δώρου μοντέλο και θα πρέπει να κάνει ένα τέτοιο να περάσει το τεστ. Θα πρέπει να κάνετε ένα με το ίδιο χαρτί περιτυλίγματος, και το ίδιο παιχνίδι στον ίδιο βρόγχο. Τα περισσότερα πακέτα που μπορείτε να παίξετε σε δεδομένη χρονική στιγμή περισσότερους πόντους κερδίζετε. Δώρα δίνονται στα παιδιά, το ίδιο κάνουν και πολλοί από αυτούς ευτυχισμένη και ολοκληρωμένη όλες τις πιθανές πακέτα. Ένα μικρό ξωτικό, ένας βοηθός του Αϊ-Βασίλη ανά πάσα στιγμή, αναφέροντας το παράδειγμα που πρέπει να παίξει.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται συσκευασίες δώρου για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Xριστούγεννα flash παιχνίδι που ονομάζεται συσκευασίες δώρου. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται συσκευασίες δώρου σε Griego και σχετίζεται με Xριστούγεννα. Νέο παιχνίδι μας συσκευασίες δώρου είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Xριστούγεννα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται συσκευασίες δώρου ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

συσκευασίες δώρου
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Xριστούγεννα πιο έπαιξαν παιχνίδια

μπάλες των χρωμάτων παιχνίδι ►

μπάλες των χρωμάτων

5
5 από τα 10 - 86428 ψήφους
Έπαιξε
1239472
φορές

Χριστούγεννα παιχνίδι όπου θα πρέπει να καταστρέψει την ομάδα από μπάλες του ίδιου χρώματος του ...