Παιχνιδια

λοίμωξη ζόμπι

παιχνίδι της xριστούγεννα

λοίμωξη ζόμπι

λοίμωξη ζόμπι Βαθμολογία: 3/10

λοίμωξη ζόμπι παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το παιχνίδι είστε το αφεντικό των ζόμπι. Ο σκοπός του παιχνιδιού είναι να έχετε να μολύνει ανθρώπους. Για να το κάνετε αυτό, χρησιμοποιήστε την κίνηση του ποντικιού να στοχεύσει το στόχο και το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού για να πυροβολήσει, πριν από την εμφάνιση του Αϊ Βασίλη. Μολύνει ένα ανθρώπινο ον και αυτό είναι υπεύθυνο για τη θανάτωση τους άλλους. Για κάθε νέο ζόμπι φαίνεται θα πρέπει να συλλέγουν τα κέρματα για να κερδίσουν πόντους. Μπορείτε να κερδίσετε το παιχνίδι τόσο περισσότερο μπορείτε να δημιουργήσετε undead και λιγότεροι άνθρωποι αριστερά στην οθόνη. Σε αυτό το παιχνίδι τα ζόμπι είναι οι καλοί!

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 9390 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2247 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 3.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Αξιολόγηση με βάση 130 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 9390 φορές
λοίμωξη ζόμπι

Άγιος Βασίλης δεν είναι μόνο αφιερωμένη να παραδίδει τα δώρα την ημέρα των Χριστουγέννων για τα παιδιά. Στη χώρα σας έχει να προστατεύσει τους ανθρώπους και τους βοηθούς τους από την εισβολή των ζόμπι. Είστε ο φορέας του ιού που μετατρέπει τους ανθρώπους σε ζόμπι και θα πρέπει να μολύνει όλα τα βοηθοί του Σάντα και τα πρόσωπα στο δρόμο σας. Συλλέξτε τα κέρματα ως ένα επιπλέον τρόπο για να κερδίσουν πόντους κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Πέτα τους ανθρώπους του ιού και να παρακολουθήσετε αρχίζουν να πέφτουν θύματα των επιθέσεων και καταφέρνει να σκοτώσει όσο το δυνατόν πριν από το τέλος του παιχνιδιού της.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται λοίμωξη ζόμπι για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Xριστούγεννα flash παιχνίδι που ονομάζεται λοίμωξη ζόμπι. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται λοίμωξη ζόμπι σε Griego και σχετίζεται με Xριστούγεννα. Νέο παιχνίδι μας λοίμωξη ζόμπι είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Xριστούγεννα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται λοίμωξη ζόμπι ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

λοίμωξη ζόμπι
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Xριστούγεννα πιο έπαιξαν παιχνίδια

μπάλες των χρωμάτων παιχνίδι ►

μπάλες των χρωμάτων

5
5 από τα 10 - 86428 ψήφους
Έπαιξε
1239424
φορές

Χριστούγεννα παιχνίδι όπου θα πρέπει να καταστρέψει την ομάδα από μπάλες του ίδιου χρώματος του ...