Παιχνιδια

Φάτνη των Σίμπσονς

παιχνίδι της xριστούγεννα

Φάτνη των Σίμπσονς

Φάτνη των Σίμπσονς Βαθμολογία: 5/10

Φάτνη των Σίμπσονς παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Οι χαρακτήρες της σειράς κινουμένων σχεδίων Οι Σίμπσονς έχουν συγκεντρωθεί σε αυτή την εικόνα για να αναδημιουργήσει τη γέννηση. Η σκηνή είναι ένα παζλ που πρέπει να ξαναχτίσουν για να τη δείτε. Για να το κάνετε αυτό, απλά σύρετε τα κομμάτια σε σωστή θέση τους. Αν βάλετε σε μια καλή θέση, τα κομμάτια θα κάνουν κλικ μαζί. Στη σκηνή, κάθε χαρακτήρας αντιπροσωπεύει έναν χαρακτήρα στην γέννηση. Ο Όμηρος και Μαρτζ είναι ο Ιωσήφ και η Μαρία. Μπαρτ είναι το μωρό ο Ιησούς, και η Λίζα είναι ένας άγγελος. Άλλοι χαρακτήρες από τη σειρά εμφανίζονται επίσης, και για να τους ανακαλύψουν, θα πρέπει να ολοκληρώσετε αυτό το παζλ.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 15515 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1383 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 760 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 15515 φορές
Φάτνη των Σίμπσονς

Στις γελοιογραφίες Σίμπσονς, συμβαίνουν συνήθως ειδικά επεισόδια των Χριστουγέννων. Σε ορισμένες από αυτές, οι χαρακτήρες παίζουν το ρόλο των χαρακτήρων της Βίβλου, όπως αυτή σκηνή με πρωταγωνιστή τη γέννηση του Ιησού. Κάθε χαρακτήρας είναι ντυμένοι με τα ρούχα που φορούσαν κατά την εποχή του Ιησού από τη Ναζαρέτ. Χριστούγεννα γιορτάζονται σε ένα καλύτερο αστείο τρόπο, αν συνοδεύονται από τους αγαπημένους σας χαρακτήρες σε αυτές τις ημέρες τόσο οικεία και ειδικά.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Φάτνη των Σίμπσονς για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Xριστούγεννα flash παιχνίδι που ονομάζεται Φάτνη των Σίμπσονς. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Φάτνη των Σίμπσονς σε Griego και σχετίζεται με Xριστούγεννα. Νέο παιχνίδι μας Φάτνη των Σίμπσονς είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Xριστούγεννα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Φάτνη των Σίμπσονς ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Φάτνη των Σίμπσονς
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Xριστούγεννα πιο έπαιξαν παιχνίδια

μπάλες των χρωμάτων παιχνίδι ►

μπάλες των χρωμάτων

5
5 από τα 10 - 86428 ψήφους
Έπαιξε
1239495
φορές

Χριστούγεννα παιχνίδι όπου θα πρέπει να καταστρέψει την ομάδα από μπάλες του ίδιου χρώματος του ...