Παιχνιδια

ντύνοντας κα Claus

παιχνίδι της xριστούγεννα

ντύνοντας κα claus

ντύνοντας κα Claus Βαθμολογία: 6/10

ντύνοντας κα claus παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Η νεαρή κοπέλα που εμφανίζεται σε αυτό το φόρεμα μέχρι το παιχνίδι πρόκειται να ένα κόμμα Χριστούγεννα. Θα πρέπει να επιλέξετε τα ρούχα για αυτό το κόμμα. Πιστεύετε ότι θα πετύχει με τις επιλογές στολή; Βλέπετε, αυτό είναι ένα θέμα το κόμμα, και όλα τα ρούχα στυλ Χριστούγεννα πρέπει να είναι σύμφωνη με το υπόλοιπο από τους παρευρισκόμενους. Τα κόκκινα, πράσινα και λευκά χρώματα είναι πολύ χαρακτηριστικό αυτού του διακοπές, αλλά μπορείτε επίσης να τα συνδυάσετε με άλλα χρώματα. Διασκεδάστε δημιουργώντας διαφορετικά κοστούμια Χριστούγεννα. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε αξεσουάρ και να αλλάξετε χτένισμα της, έτσι ώστε κάθε φορά που παίζετε έχετε ένα διαφορετικό μοντέλο.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 9736 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2233 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 158 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 9736 φορές
ντύνοντας κα Claus

Κατά τη διάρκεια των οικογενειών περίοδο των Χριστουγέννων και ομάδες φίλων πάρει μαζί για μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο μαζί σε συγκεκριμένες ημερομηνίες. Για να παρακολουθήσουν αυτά τα γεγονότα οι άνθρωποι συνήθως ντύνονται με διαφορετικό τρόπο, σε καλύτερα ρούχα τους. Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να είναι αστείες στιγμές, επειδή οι άνθρωποι με αστεία ρούχα που μεταμφιέζεται ως Άγιος Βασίλης, κα Claus, τα ξωτικά του στο Βόρειο Πόλο ή πολύ αστεία ρούχα με χριστουγεννιάτικα στολίδια. Τι ρούχα σας αρέσει περισσότερο για σας;

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται ντύνοντας κα Claus για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Xριστούγεννα flash παιχνίδι που ονομάζεται ντύνοντας κα Claus. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται ντύνοντας κα Claus σε Griego και σχετίζεται με Xριστούγεννα. Νέο παιχνίδι μας ντύνοντας κα Claus είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Xριστούγεννα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται ντύνοντας κα Claus ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

ντύνοντας κα Claus
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Xριστούγεννα πιο έπαιξαν παιχνίδια

μπάλες των χρωμάτων παιχνίδι ►

μπάλες των χρωμάτων

5
5 από τα 10 - 86428 ψήφους
Έπαιξε
1239432
φορές

Χριστούγεννα παιχνίδι όπου θα πρέπει να καταστρέψει την ομάδα από μπάλες του ίδιου χρώματος του ...