Παιχνιδια

Έλκηθρο του Αϊ-Βασίλη

παιχνίδι της xριστούγεννα

Έλκηθρο του Αϊ-Βασίλη

Έλκηθρο του Αϊ-Βασίλη Βαθμολογία: 3/10

Έλκηθρο του Αϊ-Βασίλη παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Έκλεψαν το έλκηθρο του Αϊ Βασίλη! Αλλά μην ανησυχείτε, δεν είστε ένας γενναίος ξωτικό και κρατάτε σε ένα σχοινί και να ακολουθήσετε τους ληστές. Θα πρέπει να βοηθήσει να συλλέξει τα δώρα για τα παιδιά, καθώς πέφτουν από το έλκηθρο, και να αποφύγει τα εμπόδια όπως οι βράχοι και τα δέντρα. Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα βέλους για να μετακινηθείτε μέσα από το χιόνι. Το παιχνίδι είναι να πιάσει όλα τα πιθανά δώρα που παραμένουν χιόνι. Θα πρέπει να αποφευχθούν όλα τα εμπόδια στο δρόμο, όπως και χιονάνθρωπους, βράχους ή δέντρα.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 12541 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1599 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 3.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Αξιολόγηση με βάση 650 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 12541 φορές
Έλκηθρο του Αϊ-Βασίλη

Χριστούγεννα παιχνίδι όπου είστε κρέμονται το έλκηθρο του Αϊ Βασίλη, το οποίο έχει κλαπεί. Θα πρέπει να ανακτήσει όλες τις δυνατές συσκευασίες δώρου που πέφτουν έλκηθρο. Ενώ πηγαίνει σε πλήρη ταχύτητα θα πρέπει να αποφεύγονται τα εμπόδια που εμφανίζονται στο δρόμο σας και να πάρει βαθμούς, αν δεν είστε προσεκτικοί μπορούν να σας σκοτώσουν. Αποφύγει χιονάνθρωποι, τα δέντρα, τα φυτά, πέτρες και άλλα εμπόδια που σας εμποδίζουν από το να συνεχίσει. Πάρτε όλα τα πακέτα δώρων που είναι στο δρόμο, τα οποία βρίσκονται σε διαφορετικά χρώματα για να κερδίσετε περισσότερους πόντους.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Έλκηθρο του Αϊ-Βασίλη για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Xριστούγεννα flash παιχνίδι που ονομάζεται Έλκηθρο του Αϊ-Βασίλη. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Έλκηθρο του Αϊ-Βασίλη σε Griego και σχετίζεται με Xριστούγεννα. Νέο παιχνίδι μας Έλκηθρο του Αϊ-Βασίλη είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Xριστούγεννα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Έλκηθρο του Αϊ-Βασίλη ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Έλκηθρο του Αϊ-Βασίλη
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Xριστούγεννα πιο έπαιξαν παιχνίδια

μπάλες των χρωμάτων παιχνίδι ►

μπάλες των χρωμάτων

5
5 από τα 10 - 86428 ψήφους
Έπαιξε
1239472
φορές

Χριστούγεννα παιχνίδι όπου θα πρέπει να καταστρέψει την ομάδα από μπάλες του ίδιου χρώματος του ...