Παιχνιδια

Χαρακτήρες της Disney και σκύλο Δαλματίας

παιχνίδι της xριστούγεννα

Χαρακτήρες της disney και σκύλο Δαλματίας

Χαρακτήρες της Disney και σκύλο Δαλματίας Βαθμολογία: 6/10

Χαρακτήρες της disney και σκύλο Δαλματίας παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το παιχνίδι, θα πρέπει να επαναλάβετε αυτή την ωραία εικόνα από αυτούς τους χαρακτήρες από την Disney με ένα φιλικό σκύλο Δαλματίας. Για να κάνετε την εικόνα, κάντε κλικ στο κομμάτι ή τα κομμάτια που θέλετε και να μετακινήσετε, μετακινώντας το ποντίκι. Όταν χτύπησε ένα κομμάτι με άλλο ή άλλα, θα προσαρμοστεί αυτόματα. Ο στόχος είναι να ολοκληρωθεί ξανά την εικόνα και να έχουν και πάλι το αρχικό σχέδιο των χαρακτήρων. Μίκυ Μάους, Γκούφυ, Ντόναλντ Ντακ και τα ανίψια του, με την μασκότ τους, ένα σκύλο Δαλματίας.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 20961 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 938 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 2278 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 20961 φορές
Χαρακτήρες της Disney και σκύλο Δαλματίας

Σε αυτό το παζλ μπορούμε να δούμε Μίκυ, Minnie, Ντόναλντ και Γκούφυ στο χιόνι για την περίοδο των Χριστουγέννων. Χρησιμοποιήστε το ποντίκι για να επιλέξετε και να μετακινήσετε τα κομμάτια. Τα πιο δημοφιλή Walt Disney της οικογένειας σκηνή με τα Χριστούγεννα χαρακτήρες. Μίκυ Μάους, Γκούφυ, Ντόναλντ Ντακ και τα ανίψια του, με την μασκότ τους, ένα σκυλί Δαλματίας. Τα σκυλιά είναι λευκό με μαύρες κηλίδες. Θα πρέπει να θέσουν σε κάθε μέρος της εικόνας στην αρχική του να ανασυνθέσει την εικόνα και να έχουν όλους τους χαρακτήρες στη νέα θέση.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Χαρακτήρες της Disney και σκύλο Δαλματίας για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Xριστούγεννα flash παιχνίδι που ονομάζεται Χαρακτήρες της Disney και σκύλο Δαλματίας. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Χαρακτήρες της Disney και σκύλο Δαλματίας σε Griego και σχετίζεται με Xριστούγεννα. Νέο παιχνίδι μας Χαρακτήρες της Disney και σκύλο Δαλματίας είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Xριστούγεννα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Χαρακτήρες της Disney και σκύλο Δαλματίας ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Χαρακτήρες της Disney και σκύλο Δαλματίας
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Xριστούγεννα πιο έπαιξαν παιχνίδια

μπάλες των χρωμάτων παιχνίδι ►

μπάλες των χρωμάτων

5
5 από τα 10 - 86428 ψήφους
Έπαιξε
1239497
φορές

Χριστούγεννα παιχνίδι όπου θα πρέπει να καταστρέψει την ομάδα από μπάλες του ίδιου χρώματος του ...