Παιχνιδια

Puzzle: Μίκυ Μάους και η οικογένειά του

παιχνίδι της xριστούγεννα

Puzzle: Μίκυ Μάους και η οικογένειά του

Puzzle: Μίκυ Μάους και η οικογένειά του Βαθμολογία: 6/10

Puzzle: Μίκυ Μάους και η οικογένειά του παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Κάθε χρόνο, η οικογένεια Disney γιορτάζει τα Χριστούγεννα και οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν όλοι μαζί, σε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να ανοικοδομήσουν μία από αυτές τις διασκεδαστικές οικογενειακές σκηνές. Αυτή η φωτογραφία είναι πολύ παλιά και Μίκυ Μάους θέλει να το κρατήσει, έτσι θα πρέπει να το ξαναχτίσουν για να φανεί όπως ήταν αρχικά. Για να ολοκληρώσετε το παιχνίδι, μπορείτε να κάνετε κλικ με το ποντίκι για το κομμάτι ή τα κομμάτια που θέλετε να μετακινήσετε, μετακινώντας το μέρος του ποντικιού είναι στη θέση νομίζετε ότι είναι σωστό. Θυμάμαι επισυνάπτοντας ένα κομμάτι στο άλλο, η προσαρμογή αυτή είναι αυτόματη.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 52968 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 308 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 6724 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 52968 φορές
Puzzle: Μίκυ Μάους και η οικογένειά του

Παζλ παιχνίδι όπου θα πρέπει να ξαναχτίσουν το αρχικό κομμάτι της εικόνας από το κομμάτι. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το ποντίκι για να μετακινήσετε τα κομμάτια του παζλ και να τα τοποθετήσετε στο σωστό μέρος της εικόνας. Ο στόχος είναι να δούμε την εικόνα του Mickey Mouse και όλους τους φίλους και την οικογένειά του, όπως ήταν αρχικά, πλήρης. Είναι ένα παιχνίδι των δεξιοτήτων και πληροφοριών που έχουμε για την ανοικοδόμηση κομμάτι από το κομμάτι η αρχική εικόνα χωρίζεται σε τμήματα. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα συνιστώμενη δραστηριότητα για τα παιδιά, επειδή βοηθά να αναπτύξουν την ευφυΐα και το συντονισμό.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Puzzle: Μίκυ Μάους και η οικογένειά του για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Xριστούγεννα flash παιχνίδι που ονομάζεται Puzzle: Μίκυ Μάους και η οικογένειά του. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Puzzle: Μίκυ Μάους και η οικογένειά του σε Griego και σχετίζεται με Xριστούγεννα. Νέο παιχνίδι μας Puzzle: Μίκυ Μάους και η οικογένειά του είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Xριστούγεννα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Puzzle: Μίκυ Μάους και η οικογένειά του ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Puzzle: Μίκυ Μάους και η οικογένειά του
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Xριστούγεννα πιο έπαιξαν παιχνίδια

μπάλες των χρωμάτων παιχνίδι ►

μπάλες των χρωμάτων

5
5 από τα 10 - 86424 ψήφους
Έπαιξε
1238867
φορές

Χριστούγεννα παιχνίδι όπου θα πρέπει να καταστρέψει την ομάδα από μπάλες του ίδιου χρώματος του ...