Παιχνιδια

Πορτρέτο του ο άνθρωπος του χιονιού

παιχνίδι της xριστούγεννα

Πορτρέτο του ο άνθρωπος του χιονιού

Πορτρέτο του ο άνθρωπος του χιονιού Βαθμολογία: 5/10

Πορτρέτο του ο άνθρωπος του χιονιού παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Είναι πολύ κρύο και τα παιδιά έχουν κάνει έναν χιονάνθρωπο και τα έχουν φωτογραφηθεί το έργο του, αλλά η μητέρα του ενός από τα παιδιά έσπασε τη φωτογραφία. Πρέπει να βοηθήσουμε τους φίλους μας να ανακατασκευάσει την εικόνα. Για να το κάνετε αυτό, επιλέξτε ένα κομμάτι με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού και μετακινήστε το κομμάτι με την κίνηση του ποντικιού. Να θυμάστε ότι όταν ρυθμίζετε δύο κομμάτια, η αναπροσαρμογή είναι άμεση.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 5946 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3057 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 88 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 5946 φορές
Πορτρέτο του ο άνθρωπος του χιονιού

Γροιλανδία, Σκανδιναβία, Ρωσία,

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Πορτρέτο του ο άνθρωπος του χιονιού για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Xριστούγεννα flash παιχνίδι που ονομάζεται Πορτρέτο του ο άνθρωπος του χιονιού. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Πορτρέτο του ο άνθρωπος του χιονιού σε Griego και σχετίζεται με Xριστούγεννα. Νέο παιχνίδι μας Πορτρέτο του ο άνθρωπος του χιονιού είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Xριστούγεννα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Πορτρέτο του ο άνθρωπος του χιονιού ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Πορτρέτο του ο άνθρωπος του χιονιού
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Xριστούγεννα πιο έπαιξαν παιχνίδια

μπάλες των χρωμάτων παιχνίδι ►

μπάλες των χρωμάτων

5
5 από τα 10 - 86428 ψήφους
Έπαιξε
1239444
φορές

Χριστούγεννα παιχνίδι όπου θα πρέπει να καταστρέψει την ομάδα από μπάλες του ίδιου χρώματος του ...