Παιχνιδια

Παζλ Χαρακτήρες Κινούμενα σχέδια

παιχνίδι της xριστούγεννα

Παζλ Χαρακτήρες Κινούμενα σχέδια

Παζλ Χαρακτήρες Κινούμενα σχέδια Βαθμολογία: 5/10

Παζλ Χαρακτήρες Κινούμενα σχέδια παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το παιχνίδι, πρέπει να κάνετε ένα παζλ από το χαρακτήρα που θέλετε, τους εξής: Σπάιντερμαν, Winnie the Pooh και σπόγγος Μπομπ. Μπορείτε να επιλέξετε το μέγεθος του παζλ και το είδος της προσαρμογής της κομμάτια, τα οποία εμφανίζονται στο πάνω μέρος της οθόνης και κάνοντας κλικ, αφού, κατά την Χαρακτήρες κουμπί Παζλ Κινούμενα σχέδια Κάντε κλικ στο αριστερό κουμπί του ποντικιού για να επιλέξετε το κομμάτι και μετακινήστε το ποντίκι για να μετακινήσετε το κομμάτι. Κάντε κλικ στο πλήκτρο διαστήματος ή τα πλήκτρα βέλους για να περιστρέψετε το κομμάτι. Η ρυθμίζει μεταξύ δύο ή περισσότερα κομμάτια θα έχεις αυτόματη, όταν κάνετε την προσαρμόσει τη μεταξύ τους.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 6972 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2575 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 150 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 6972 φορές
Παζλ Χαρακτήρες Κινούμενα σχέδια

Σπάιντερμαν, και σπόγγος Μπομπ, winnie the Pooh,

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Παζλ Χαρακτήρες Κινούμενα σχέδια για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Xριστούγεννα flash παιχνίδι που ονομάζεται Παζλ Χαρακτήρες Κινούμενα σχέδια. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Παζλ Χαρακτήρες Κινούμενα σχέδια σε Griego και σχετίζεται με Xριστούγεννα. Νέο παιχνίδι μας Παζλ Χαρακτήρες Κινούμενα σχέδια είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Xριστούγεννα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Παζλ Χαρακτήρες Κινούμενα σχέδια ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Παζλ Χαρακτήρες Κινούμενα σχέδια
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Xριστούγεννα πιο έπαιξαν παιχνίδια

μπάλες των χρωμάτων παιχνίδι ►

μπάλες των χρωμάτων

5
5 από τα 10 - 86428 ψήφους
Έπαιξε
1239429
φορές

Χριστούγεννα παιχνίδι όπου θα πρέπει να καταστρέψει την ομάδα από μπάλες του ίδιου χρώματος του ...