Παιχνιδια

παζλ του χαρακτήρες της Disney Χριστούγεννα

παιχνίδι της xριστούγεννα

παζλ του χαρακτήρες της disney Χριστούγεννα

παζλ του χαρακτήρες της Disney Χριστούγεννα Βαθμολογία: 4/10

παζλ του χαρακτήρες της disney Χριστούγεννα παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το παιχνίδι, θα πρέπει να κάνει ένα παζλ από μια εικόνα από τους πιο διάσημους χαρακτήρες της Disney τα Χριστούγεννα και το χειμώνα. Επιλέξτε ένα κομμάτι, κάνοντας κλικ με το ποντίκι και μετακινήστε το κομμάτι, μετακινώντας το ποντίκι πάνω στη θέση του. Όταν δέσει 2 κομμάτι, η προσαρμογή θα είναι άμεση. Ο στόχος είναι να επιστρέψει στο Μίκυ Μάους, Ντόναλντ Ντακ, Mickey Mouse και Γκούφυ πίσω στη θέση του σε όλη την εικόνα. Έχετε εικόνα φόντου με το τελικό αποτέλεσμα για να βοηθήσει να ολοκληρώσει το παζλ της Disney.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 10594 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2236 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 4.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Αξιολόγηση με βάση 364 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 10594 φορές
παζλ του χαρακτήρες της Disney Χριστούγεννα

Παζλ παιχνίδι όπου θα πρέπει να ολοκληρώσει μια εικόνα με το Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck και Γκούφυ, σε ένα χειμωνιάτικο σκηνικό. Οι χαρακτήρες στα κινούμενα σχέδια εμφανίζονται σε μια εποχή που έχει τη διασκέδαση στο χιόνι. Η εικόνα χωρίζεται σε κομμάτια και θα πρέπει να βρείτε το σωστό για κάθε χώρα. Παίζετε με φόντο όλη την εικόνα για να καθοδηγήσει και να σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε το παιχνίδι. Μια πολύ αστεία σκηνή το χειμώνα με τους καλύτερους φίλους των παιδιών.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται παζλ του χαρακτήρες της Disney Χριστούγεννα για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Xριστούγεννα flash παιχνίδι που ονομάζεται παζλ του χαρακτήρες της Disney Χριστούγεννα. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται παζλ του χαρακτήρες της Disney Χριστούγεννα σε Griego και σχετίζεται με Xριστούγεννα. Νέο παιχνίδι μας παζλ του χαρακτήρες της Disney Χριστούγεννα είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Xριστούγεννα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται παζλ του χαρακτήρες της Disney Χριστούγεννα ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

παζλ του χαρακτήρες της Disney Χριστούγεννα
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Xριστούγεννα πιο έπαιξαν παιχνίδια

μπάλες των χρωμάτων παιχνίδι ►

μπάλες των χρωμάτων

5
5 από τα 10 - 86428 ψήφους
Έπαιξε
1239500
φορές

Χριστούγεννα παιχνίδι όπου θα πρέπει να καταστρέψει την ομάδα από μπάλες του ίδιου χρώματος του ...