Παιχνιδια

6 παζλ των Χριστουγέννων

παιχνίδι της xριστούγεννα

6 παζλ των Χριστουγέννων

6 παζλ των Χριστουγέννων Βαθμολογία: 5/10

6 παζλ των Χριστουγέννων παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Παιχνίδι όπου πρέπει να λύσει γρίφους των Χριστουγέννων, υπάρχουν 6 ωραίες εικόνες για τα Χριστούγεννα, χιόνι, χιονάνθρωπος, χριστουγεννιάτικα δέντρα και πολύ περισσότερο σε αυτό το παιχνίδι. Drag and drop τα κομμάτια σε σωστή θέση τους στο πλαίσιο του δίνοντας χρόνο! Το παιχνίδι συμπεριλαμβανομένων 6 επίπεδα. Ισοπέδωση είναι να αυξηθεί η δυσκολία να λύσει κάθε ένα από τα παζλ. Θα πρέπει να βρει τη θέση του καθενός από τα κομμάτια στη σωστή θέση για να ανασυνθέσει. Ο στόχος είναι να επιστρέψει για να δείτε ολόκληρη την εικόνα. Το επίπεδο δυσκολίας του παιχνιδιού είναι εύκολο για τον καθένα.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 10280 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2000 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 422 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 10280 φορές
6 παζλ των Χριστουγέννων

Παιχνίδι όπου έχετε να κάνετε κάποιο από τα παζλ που προτείνουμε σε αυτή τη συλλογή, με εικόνες, όπως ο χιονάνθρωπος, χριστουγεννιάτικα δώρα, τα φώτα και γιρλάντες. Επιλέξτε οποιαδήποτε από τις εικόνες που προσφέρουμε για να αρχίσετε να παίζετε. Ο στόχος είναι να επιστρέψει στην ανοικοδόμηση της εικόνας ώστε να μοιάζει με την πρώτη. Το επίπεδο δυσκολίας είναι χαμηλή, έτσι ώστε να μπορεί να παίζεται από ανθρώπους όλων των ηλικιών. Τα Χριστούγεννα είναι για τα παιδιά να έχουν καλή πώς είστε δραστηριότητες που τους βοηθούν να απολαύσετε το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται 6 παζλ των Χριστουγέννων για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Xριστούγεννα flash παιχνίδι που ονομάζεται 6 παζλ των Χριστουγέννων. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται 6 παζλ των Χριστουγέννων σε Griego και σχετίζεται με Xριστούγεννα. Νέο παιχνίδι μας 6 παζλ των Χριστουγέννων είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Xριστούγεννα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται 6 παζλ των Χριστουγέννων ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

6 παζλ των Χριστουγέννων
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Xριστούγεννα πιο έπαιξαν παιχνίδια

μπάλες των χρωμάτων παιχνίδι ►

μπάλες των χρωμάτων

5
5 από τα 10 - 86428 ψήφους
Έπαιξε
1239424
φορές

Χριστούγεννα παιχνίδι όπου θα πρέπει να καταστρέψει την ομάδα από μπάλες του ίδιου χρώματος του ...