Παιχνιδια

Άγιο Βασίλη: φέρνοντας τα δώρα

παιχνίδι της xριστούγεννα

Άγιο Βασίλη: φέρνοντας τα δώρα

Άγιο Βασίλη: φέρνοντας τα δώρα Βαθμολογία: 5/10

Άγιο Βασίλη: φέρνοντας τα δώρα παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Μοιράστε συσκευασίες δώρου σπίτι στο σπίτι σε αυτό το παιχνίδι όπου μπορείς να παίξεις ως Άγιο Βασίλη, την παράδοση δώρα για τις οικογένειες και την αποφυγή γίγαντας χιονόμπαλες και τα δέντρα και το υπόλοιπο σκορ. Πώς να παίξετε: Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα βέλους για να μετακινήσετε και το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού για να πυροβολήσει. Αποφύγει τη χιονόμπαλα και τα δέντρα τα οποία θα πάρουν πόντους. Πυροβολούν τις κόκκινες συσκευασίες δώρου για να φορτώσετε εκ νέου goodie τσάντα σας και να έχουν περισσότερα να προσφέρει. Το παιχνίδι τελειώνει όταν τελειώσουν οι συσκευασίες δώρου.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 7579 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2975 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 36 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 7579 φορές
Άγιο Βασίλη: φέρνοντας τα δώρα

Παιχνίδι όπου θα πρέπει να αποφύγετε τις χιονόμπαλες και τα δέντρα που βρίσκονται σε κίνδυνο με τον Άγιο Βασίλη, όταν πάω στο έλκηθρο του παράδοση τα δώρα στα σπίτια. Σε αυτή τη δραστηριότητα θα οδηγήσετε το έλκηθρο του Αϊ Βασίλη, τα γυρίσματα πακέτα δώρο για κάθε σπίτι, όπως τα κίτρινα αστέρια που έχει το σπίτι είναι ο αριθμός των πακέτων που πρέπει να παραδώσει. Αν ολοκληρώσετε όλα τα πακέτα να τελειώσει το παιχνίδι, χτύπησε το μεγάλο κόκκινο πακέτα για να ανανεώσετε τα πακέτα σας. Διασκεδαστικό και απλό παιχνίδι για τα Χριστούγεννα.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Άγιο Βασίλη: φέρνοντας τα δώρα για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Xριστούγεννα flash παιχνίδι που ονομάζεται Άγιο Βασίλη: φέρνοντας τα δώρα. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Άγιο Βασίλη: φέρνοντας τα δώρα σε Griego και σχετίζεται με Xριστούγεννα. Νέο παιχνίδι μας Άγιο Βασίλη: φέρνοντας τα δώρα είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Xριστούγεννα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Άγιο Βασίλη: φέρνοντας τα δώρα ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Άγιο Βασίλη: φέρνοντας τα δώρα
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Xριστούγεννα πιο έπαιξαν παιχνίδια

μπάλες των χρωμάτων παιχνίδι ►

μπάλες των χρωμάτων

5
5 από τα 10 - 86428 ψήφους
Έπαιξε
1239478
φορές

Χριστούγεννα παιχνίδι όπου θα πρέπει να καταστρέψει την ομάδα από μπάλες του ίδιου χρώματος του ...