Παιχνιδια

βοηθός του Αϊ-Βασίλη

παιχνίδι της xριστούγεννα

βοηθός του Αϊ-Βασίλη

βοηθός του Αϊ-Βασίλη Βαθμολογία: 7/10

βοηθός του Αϊ-Βασίλη παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Αυτό το κορίτσι γιορτάζει την παραμονή των Χριστουγέννων με τους γονείς τους και ως έκπληξη, που θα είναι ένας από τους μικρούς βοηθούς του Άγιου Βασίλη. Επιλέξτε τα σωστά ρούχα για τα παιδιά νομίζουν ότι είναι ένας βοηθός του Αϊ-Βασίλη. Χρησιμοποιήστε το ποντίκι σας για να ντύσει επάνω το κορίτσι. Μπορείτε να επιλέξετε όλα τα ρούχα πρέπει να φορέσει, μπότες, παντελόνι, πουκάμισο, καπέλο και αξεσουάρ. Ένα παιχνίδι μόδας φόρεμα ένα κορίτσι προσαρμοστεί Χριστούγεννα.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 9609 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2222 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 7.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Αξιολόγηση με βάση 162 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 9609 φορές
βοηθός του Αϊ-Βασίλη

Παιχνίδι όπου πρέπει να ντύσει μια κοπέλα ως βοηθός του Αϊ-Βασίλη, για τα Χριστούγεννα, την παραμονή των Χριστουγέννων. Το κορίτσι πρέπει να φορούν ρούχα όπως αυτό που φοριέται από τα ξωτικά είναι οι βοηθοί του Άγιου Βασίλη. Βοηθούν να κάνουν δώρα για να προετοιμάσει το έλκηθρο και να παραδώσει τα δώρα για τα παιδιά κατά τη διάρκεια των διακοπών. Οι βοηθοί είναι οι άνθρωποι που μπορούμε να πούμε ό, τι θέλουμε να φέρουμε το δώρο Χριστουγέννων. Επιλέξτε ρούχα για αυτό το κορίτσι για αυτές τις γιορτές.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται βοηθός του Αϊ-Βασίλη για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Xριστούγεννα flash παιχνίδι που ονομάζεται βοηθός του Αϊ-Βασίλη. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται βοηθός του Αϊ-Βασίλη σε Griego και σχετίζεται με Xριστούγεννα. Νέο παιχνίδι μας βοηθός του Αϊ-Βασίλη είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Xριστούγεννα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται βοηθός του Αϊ-Βασίλη ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

βοηθός του Αϊ-Βασίλη
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Xριστούγεννα πιο έπαιξαν παιχνίδια

μπάλες των χρωμάτων παιχνίδι ►

μπάλες των χρωμάτων

5
5 από τα 10 - 86428 ψήφους
Έπαιξε
1239472
φορές

Χριστούγεννα παιχνίδι όπου θα πρέπει να καταστρέψει την ομάδα από μπάλες του ίδιου χρώματος του ...