Παιχνιδια

Άγιος Βασίλης εναντίον αλλοδαπών

παιχνίδι της xριστούγεννα

Άγιος Βασίλης εναντίον αλλοδαπών

Άγιος Βασίλης εναντίον αλλοδαπών Βαθμολογία: 9/10

Άγιος Βασίλης εναντίον αλλοδαπών παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Έχετε ό, τι χρειάζεται για να σώσει τον κόσμο από μια εξωγήινη εισβολή την ημέρα των Χριστουγέννων;. Το όνειρό σας από την οδήγηση ένα έλκηθρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα με αυτό το παιχνίδι! Υπεράσπιση ενάντια στις επιθέσεις των αλλοδαπών γυρίσματα και παρακάμπτουμε τις επιθέσεις κατά μήκος του ουρανού. Χρησιμοποιήστε τα βέλη για να μετακινήσετε το έλκηθρο και το χώρο μπαρ του πληκτρολογίου για να πυροβολήσει. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί για να πάρει τους πιγκουίνους να λύσει όταν οι εξωγήινοι να καταστρέψουν. Στο τέλος θα παίζετε αντιμετωπίσει το μεγάλο αφεντικό.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 8566 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2567 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 9.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
9

Αξιολόγηση με βάση 226 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 8566 φορές
Άγιος Βασίλης εναντίον αλλοδαπών

Άγιος Βασίλης υφίσταται μια επίθεση των αλλοδαπών, όπως σας πετάξει μέσα από τον ουρανό με το έλκηθρο του. Σε αυτό το παιχνίδι δράσης που έχετε να πυροβολούν τους ιπτάμενους δίσκους που θα σε απολύσουν. Άγιος Βασίλης έλκηθρο, ενώ πλοήγησης ΑΤΙΑ πετούν στα ύψη. Θα πρέπει να αποφύγετε τα πλάνα και να πυροβολούν για να καταστρέψουν τους εχθρούς. Όταν κάποιος του εχθρού πεθαίνει χάσει έναν πιγκουίνο θα πρέπει να προσπαθήσει να πιάσει, που θα σας δώσει έξτρα πόντους. Με τον ουρανό πετούν συσκευασίες δώρου που θα σας δώσει τα όπλα και επιπλέον επιλογές αν πάρετε. Μια διασκεδαστική και εύκολη δραστηριότητα για αυτά τα Χριστούγεννα.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Άγιος Βασίλης εναντίον αλλοδαπών για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Xριστούγεννα flash παιχνίδι που ονομάζεται Άγιος Βασίλης εναντίον αλλοδαπών. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Άγιος Βασίλης εναντίον αλλοδαπών σε Griego και σχετίζεται με Xριστούγεννα. Νέο παιχνίδι μας Άγιος Βασίλης εναντίον αλλοδαπών είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Xριστούγεννα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Άγιος Βασίλης εναντίον αλλοδαπών ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Άγιος Βασίλης εναντίον αλλοδαπών
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Xριστούγεννα πιο έπαιξαν παιχνίδια

μπάλες των χρωμάτων παιχνίδι ►

μπάλες των χρωμάτων

5
5 από τα 10 - 86428 ψήφους
Έπαιξε
1239472
φορές

Χριστούγεννα παιχνίδι όπου θα πρέπει να καταστρέψει την ομάδα από μπάλες του ίδιου χρώματος του ...