Παιχνιδια

Χριστούγεννα σκηνές ζουμ

παιχνίδι της xριστούγεννα

Χριστούγεννα σκηνές ζουμ

Χριστούγεννα σκηνές ζουμ Βαθμολογία: 6/10

Χριστούγεννα σκηνές ζουμ παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Αυτό το παιχνίδι έχει μια μεγάλη ιδιαιτερότητα, και να μάθετε θα πρέπει να ελέγχετε το ζουμ στη σκηνή. Είναι μια σειρά από εικόνες στις οποίες μπορούμε να μεγέθυνση ή σμίκρυνση όσο θέλουμε. Αυτή είναι μια σκηνή Χριστούγεννα που έχει έναν άπειρο ζουμ. Θέλετε να μάθετε τι σημαίνει; Επομένως, μην διστάσετε να δοκιμάσετε αυτό το τόσο περίεργο παιχνίδι τώρα. Για να το ελέγξετε, υπάρχουν μόνο δύο κουμπιά: ένα βέλος κόκκινο χρώμα που ζουμ και το πράσινο βέλος που σμίκρυνση. Το ύφος αυτών των εικόνων είναι καρτ-ποστάλ από τη δεκαετία του '40, με μια ωραία ρετρό στυλ.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 9786 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2365 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 166 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 9786 φορές
Χριστούγεννα σκηνές ζουμ

Οι διαφορετικές εικόνες που θα δείτε σε αυτή τη σειρά των σκηνών εμπνευσμένα από καρτ ποστάλ που θα μπορούσε να σταλεί γύρω από τη δεκαετία του '40. Αυτές οι κάρτες χρησιμοποιήθηκαν για να στέλνουν τους χαιρετισμούς σε φίλους ή συγγενείς που ήταν μακριά. Το αστείο πράγμα σχετικά με αυτό το παιχνίδι είναι ότι μπορείτε να κάνετε μεγέθυνση ή σμίκρυνση της εικόνας απείρως επειδή βρόχους. Θα μοιάζει με μια εικόνα μέσα στην άλλη! Αποκαλύψτε το μυστήριο αυτών των παιχνιδιών σκηνές από το συνηθισμένο.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Χριστούγεννα σκηνές ζουμ για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Xριστούγεννα flash παιχνίδι που ονομάζεται Χριστούγεννα σκηνές ζουμ. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Χριστούγεννα σκηνές ζουμ σε Griego και σχετίζεται με Xριστούγεννα. Νέο παιχνίδι μας Χριστούγεννα σκηνές ζουμ είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Xριστούγεννα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Χριστούγεννα σκηνές ζουμ ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Χριστούγεννα σκηνές ζουμ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Xριστούγεννα πιο έπαιξαν παιχνίδια

μπάλες των χρωμάτων παιχνίδι ►

μπάλες των χρωμάτων

5
5 από τα 10 - 86428 ψήφους
Έπαιξε
1239442
φορές

Χριστούγεννα παιχνίδι όπου θα πρέπει να καταστρέψει την ομάδα από μπάλες του ίδιου χρώματος του ...