Παιχνιδια

Αναζητήστε το ζευγάρι στο χριστουγεννιάτικο δέντρο

παιχνίδι της xριστούγεννα

Αναζητήστε το ζευγάρι στο χριστουγεννιάτικο δέντρο

Αναζητήστε το ζευγάρι στο χριστουγεννιάτικο δέντρο Βαθμολογία: 5/10

Αναζητήστε το ζευγάρι στο χριστουγεννιάτικο δέντρο παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Έχουμε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο και 15 σφαίρες με ένα σύμβολο, όλα είναι ζευγαρωμένα, εκτός από ένα. Θα πρέπει να βρείτε τις μπάλες που είναι εταίρος, κάνοντας κλικ πάνω στην μπάλα με το ποντίκι. Για λίγα δευτερόλεπτα θα δείτε όλα τα στοιχεία, αλλά στη συνέχεια είναι κρυμμένα. Κάντε κλικ σε ζεύγη, προκειμένου να ανακαλύψει τι τα ζευγάρια, τόσο πιο γρήγορα θα βρείτε το καλύτερο. Έχετε Χριστουγεννιάτικη μουσική να παίζει ενώ παίζετε. Θα πρέπει να είναι γρήγορη κοιτάζοντας φωτογραφίες και να έχουν μια καλή μνήμη για να είναι σε θέση να κάνει ό, τι πριν από τα ζευγάρια της ίδιας εικόνας.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 11749 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1708 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 248 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 11749 φορές
Αναζητήστε το ζευγάρι στο χριστουγεννιάτικο δέντρο

Έχουμε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο και 15 σφαίρες με ένα σχέδιο, όλες οι μπάλες έχουν ζευγάρι, εκτός από ένα. Θα πρέπει να βρείτε τις μπάλες που ζεύγη κάνοντας κλικ με το ποντίκι. Σε ένα στολίδι χριστουγεννιάτικο δέντρο χωρίς γεωμετρικά σχήματα μέσα. Έχετε μόνο μερικά δευτερόλεπτα για να το δείτε και στη συνέχεια κρύβονται. Θα πρέπει να βρείτε ζεύγη των γεωμετρικών σχημάτων είναι ομοειδή. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να ταιριάζει με όλα αυτά. Μόνο μία εικόνα δεν έχει σύντροφο. Πόσο καλή είναι η μνήμη σας; Εσείς θα πρέπει να θυμόμαστε κάθε ένα από τα στοιχεία που διακοσμούν αυτό το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Απολαύστε ένα παιχνίδι Χριστουγέννων που μπορεί να κάνει και τα δύο παιδιά και ενήλικες. Ένα ωραίο παιχνίδι για την περίοδο των διακοπών.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Αναζητήστε το ζευγάρι στο χριστουγεννιάτικο δέντρο για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Xριστούγεννα flash παιχνίδι που ονομάζεται Αναζητήστε το ζευγάρι στο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Αναζητήστε το ζευγάρι στο χριστουγεννιάτικο δέντρο σε Griego και σχετίζεται με Xριστούγεννα. Νέο παιχνίδι μας Αναζητήστε το ζευγάρι στο χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Xριστούγεννα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Αναζητήστε το ζευγάρι στο χριστουγεννιάτικο δέντρο ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Αναζητήστε το ζευγάρι στο χριστουγεννιάτικο δέντρο
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Xριστούγεννα πιο έπαιξαν παιχνίδια

μπάλες των χρωμάτων παιχνίδι ►

μπάλες των χρωμάτων

5
5 από τα 10 - 86428 ψήφους
Έπαιξε
1239500
φορές

Χριστούγεννα παιχνίδι όπου θα πρέπει να καταστρέψει την ομάδα από μπάλες του ίδιου χρώματος του ...