Παιχνιδια

Σίμπσονς της Αγίας Γραφής χαρακτήρες

παιχνίδι της xριστούγεννα

Σίμπσονς της Αγίας Γραφής χαρακτήρες

Σίμπσονς της Αγίας Γραφής χαρακτήρες Βαθμολογία: 6/10

Σίμπσονς της Αγίας Γραφής χαρακτήρες παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτή τη σκηνή που έχετε για την ανοικοδόμηση, μπορείτε να δείτε ότι οι Σίμπσονς έχουν μεταμφιεσμένοι ως βιβλική χαρακτήρες, σε αυτή την περίπτωση να αντιπροσωπεύουν τη σκηνή Γεννήσεως του Ιησού. Ο στόχος αυτού του παιχνιδιού είναι πλήρης η τοποθέτηση παζλ όλα τα κομμάτια στο συντομότερο δυνατό χρόνο. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ και σύρετε το κομμάτι που θέλετε να τοποθετήσετε και ελευθερώστε το κουμπί όταν ξέρεις τι αντ 'αυτού θα πρέπει να τοποθετηθεί. Εάν η θέση είναι σωστή, τα τμήματα συζευγμένα αυτόματα. Μπορείτε επίσης να μετακινήσετε τις ομάδες των τμημάτων. Όταν ολοκληρώσετε το παζλ, θα δείτε όλο το σκηνικό στο οποίο εμφανίζεται ο Όμηρος, Μαρτζ, Μπαρτ, Λίζα και άλλους χαρακτήρες.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 11697 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1909 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 594 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 11697 φορές
Σίμπσονς της Αγίας Γραφής χαρακτήρες

Αυτές οι δημοφιλείς χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων εκ νέου τη σκηνή της γέννησης του Ιησού στο στάβλο στη Βηθλεέμ. Μπαρτ φοράει πάνα σαν Ιησούς της Ναζαρέτ. Ο Όμηρος και Μαρτζ εμφανίζονται ντυμένοι ως Άγιος Ιωσήφ και της Παναγίας, και τους άλλους χαρακτήρες, όπως o Καρλ και Λένι (που είναι δύο βοσκοί) ή Frink, Σκίνερ και Χίμπερτ (ντυμένος σαν τους τρεις σοφούς άνδρες) είναι επίσης ντυμένος με ρούχα που έπαιρναν σε ο χρόνος. Ανασύνθεση σκηνές των Χριστουγέννων με τους χαρακτήρες Σίμπσονς.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Σίμπσονς της Αγίας Γραφής χαρακτήρες για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Xριστούγεννα flash παιχνίδι που ονομάζεται Σίμπσονς της Αγίας Γραφής χαρακτήρες. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Σίμπσονς της Αγίας Γραφής χαρακτήρες σε Griego και σχετίζεται με Xριστούγεννα. Νέο παιχνίδι μας Σίμπσονς της Αγίας Γραφής χαρακτήρες είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Xριστούγεννα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Σίμπσονς της Αγίας Γραφής χαρακτήρες ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Σίμπσονς της Αγίας Γραφής χαρακτήρες
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Xριστούγεννα πιο έπαιξαν παιχνίδια

μπάλες των χρωμάτων παιχνίδι ►

μπάλες των χρωμάτων

5
5 από τα 10 - 86428 ψήφους
Έπαιξε
1239442
φορές

Χριστούγεννα παιχνίδι όπου θα πρέπει να καταστρέψει την ομάδα από μπάλες του ίδιου χρώματος του ...