Παιχνιδια

Snoopy στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο

παιχνίδι της xριστούγεννα

Snoopy στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Snoopy στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο Βαθμολογία: 4/10

Snoopy στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Snoopy είναι λυπηρό, επειδή σε κανέναν δεν αρέσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο που επέλεξε και χρειάζεται τη βοήθειά σας. Για αυτό, θα πρέπει να διακοσμήσετε το δέντρο, κάνοντας κλικ στο στολίδι με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού και μετακινώντας τα στολίδια με την κίνηση του ποντικιού. Charlie Brown είναι λυπηρό, επειδή σε κανέναν δεν αρέσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο που επέλεξε και χρειάζεται τη βοήθειά σας. Θα πρέπει να διακοσμήσετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο με στολίδια που προτείνουμε. Έχουμε χριστουγεννιάτικα φώτα. Έχουμε μπάλες γυαλί και πολύχρωμα στεφάνια. Όλη η κλασική διακόσμηση Χριστουγέννων για να μπορείτε να παίξετε με το δικό σας δέντρο.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 10048 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2074 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 4.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Αξιολόγηση με βάση 246 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 10048 φορές
Snoopy στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Snoopy, τα κόμικς και τα κινούμενα σχέδια σκυλί έχει ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο για να διακοσμήσει. Δεν έχει καμία διακόσμηση, έτσι η δουλειά σας σήμερα είναι να κάνει μια ωραία διακόσμηση για τις διακοπές. Θα πρέπει να θέσει τα διακοσμητικά στεφάνια, χρωματιστά φώτα, μπάλες διακόσμηση και μην ξεχάσετε στην κορυφή τα πάντα με το αστέρι στην κορυφή. Τα Χριστούγεννα κλασικό διακοσμητικά στοιχεία στη διάθεσή σας. Μην ξεχάσετε να βάλετε τα χρωματιστά φώτα. Στο τέλος του κάθε χρώματος σύνολα αστέρι κάνει το δέντρο είναι πλήρης. Ελπίζω να κάνω καλή δουλειά.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Snoopy στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Xριστούγεννα flash παιχνίδι που ονομάζεται Snoopy στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Snoopy στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο σε Griego και σχετίζεται με Xριστούγεννα. Νέο παιχνίδι μας Snoopy στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Xριστούγεννα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Snoopy στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Snoopy στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Xριστούγεννα πιο έπαιξαν παιχνίδια

μπάλες των χρωμάτων παιχνίδι ►

μπάλες των χρωμάτων

5
5 από τα 10 - 86428 ψήφους
Έπαιξε
1239472
φορές

Χριστούγεννα παιχνίδι όπου θα πρέπει να καταστρέψει την ομάδα από μπάλες του ίδιου χρώματος του ...