Παιχνιδια

Άγγελοι και δαίμονες

παιχνίδι της xριστούγεννα

Άγγελοι και δαίμονες

Άγγελοι και δαίμονες Βαθμολογία: 5/10

Άγγελοι και δαίμονες παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Όλα τα δώρα Χριστουγέννων είναι από τον ουρανό πάνω από τα σύννεφα, ο άγγελος έχει να τους πάρει χωρίς να αλιεύονται δαίμονες. Σε αυτό το παιχνίδι, είστε ένας άγγελος και πρέπει να πάρετε τα δώρα, με τα βελάκια, χωρίς να σκοτωθεί από το δαίμονα. Καθώς περνάτε ένα επίπεδο, θα είναι περίπλοκη και δαίμονες που στοιχειώνουν σας εμφανίζονται. Θα πρέπει να πάμε από σύννεφο σε σύννεφο τη συλλογή όλα τα πακέτα δώρων που είναι σκαρφαλωμένο. Όταν αγγίζετε ένα σύννεφο άγγελος πάει πιο αργά από την αντίσταση. Προσοχή το δαίμονα δεν είχε πιάσει τον άγγελο ή να χάσουν το παιχνίδι.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 8891 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2525 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 118 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 8891 φορές
Άγγελοι και δαίμονες

Παίξτε τα δώρα αλιευμάτων που είναι πάνω από τα σύννεφα. Υπάρχουν πολλά πακέτα δώρων που έχουν πέσει στα σύννεφα. Είναι τα παιδιά τα δώρα από τον Άγιο Βασίλη. Τα Χριστούγεννα όλα τα παιδιά έχουν τα δώρα τους, αλλά φέτος πολλοί από αυτούς έχουν πιαστεί στα σύννεφα του ουρανού. Το έργο του ήρωα μας είναι να ανακτήσει όλα τα πακέτα σύννεφα. Αλλά δαίμονες έχουν μάθει και θέλουν να κλέψουν όλα τα δώρα στα παιδιά. Θα προσπαθήσει να πιάσει τον άγγελο να λάβει κανένα δώρο. Θα πρέπει να είναι ταχύτερη από ό, τι αυτά και να πάρει το πακέτο και να το πάρετε.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Άγγελοι και δαίμονες για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Xριστούγεννα flash παιχνίδι που ονομάζεται Άγγελοι και δαίμονες. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Άγγελοι και δαίμονες σε Griego και σχετίζεται με Xριστούγεννα. Νέο παιχνίδι μας Άγγελοι και δαίμονες είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Xριστούγεννα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Άγγελοι και δαίμονες ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Άγγελοι και δαίμονες
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Xριστούγεννα πιο έπαιξαν παιχνίδια

μπάλες των χρωμάτων παιχνίδι ►

μπάλες των χρωμάτων

5
5 από τα 10 - 86428 ψήφους
Έπαιξε
1239478
φορές

Χριστούγεννα παιχνίδι όπου θα πρέπει να καταστρέψει την ομάδα από μπάλες του ίδιου χρώματος του ...