Παιχνιδια

Συλλέξτε δώρα σε ένα αυτοκίνητο

παιχνίδι της xριστούγεννα

Συλλέξτε δώρα σε ένα αυτοκίνητο

Συλλέξτε δώρα σε ένα αυτοκίνητο Βαθμολογία: 5/10

Συλλέξτε δώρα σε ένα αυτοκίνητο παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το δωρεάν online παιχνίδι, Άγιος Βασίλης είναι ένας οδηγός αγώνων που έχει να εισπράξει όλα τα χριστουγεννιάτικα δώρα που θα βρείτε στο δρόμο, αλλά πρέπει να είστε προσεκτικοί με τα υπόλοιπα αυτοκίνητα και κομμάτια πάγου. Σε αυτό το παιχνίδι, θα χρησιμοποιήσετε τα πλήκτρα του πληκτρολογίου σας. Να είστε προσεκτικοί για να μην ξεμείνει από καύσιμα, και να μην συντριβή πάρα πολύ, γιατί αυτό θα σπαταλήσει πολλά καύσιμα. Αν σας αρέσει το μοτέρ και αυτοκίνητα, προτείνουμε την ιστοσελίδα: Ενοικίαση Αυτοκινήτων για τα καλύτερα αυτοκίνητα με χαμηλές τιμές.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 10887 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1924 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 186 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 10887 φορές
Συλλέξτε δώρα σε ένα αυτοκίνητο

Σε αυτό το παιχνίδι, τα αντανακλαστικά είναι πολύ σημαντικό, γιατί θα βρείτε τα εμπόδια που θα έρθει προς το μέρος σας πολύ γρήγορα, όπως και τα άλλα αυτοκίνητα, φράχτες, χιόνι, και άλλα εμπόδια τα Χριστούγεννα.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Συλλέξτε δώρα σε ένα αυτοκίνητο για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Xριστούγεννα flash παιχνίδι που ονομάζεται Συλλέξτε δώρα σε ένα αυτοκίνητο. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Συλλέξτε δώρα σε ένα αυτοκίνητο σε Griego και σχετίζεται με Xριστούγεννα. Νέο παιχνίδι μας Συλλέξτε δώρα σε ένα αυτοκίνητο είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Xριστούγεννα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Συλλέξτε δώρα σε ένα αυτοκίνητο ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Συλλέξτε δώρα σε ένα αυτοκίνητο
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Xριστούγεννα πιο έπαιξαν παιχνίδια

μπάλες των χρωμάτων παιχνίδι ►

μπάλες των χρωμάτων

5
5 από τα 10 - 86428 ψήφους
Έπαιξε
1239473
φορές

Χριστούγεννα παιχνίδι όπου θα πρέπει να καταστρέψει την ομάδα από μπάλες του ίδιου χρώματος του ...