Παιχνιδια

ταξίδια της μόδας τα Χριστούγεννα

παιχνίδι της xριστούγεννα

ταξίδια της μόδας τα Χριστούγεννα

ταξίδια της μόδας τα Χριστούγεννα Βαθμολογία: 5/10

ταξίδια της μόδας τα Χριστούγεννα παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Έχουμε τρεις πρωταγωνιστές κορίτσια που ταξιδεύουν αυτά τα Χριστούγεννα. Κάθε θα πάμε σε μια διαφορετική πόλη σε όλο τον κόσμο. Μια κομψή ταξιδιώτες οι οποίοι έχουν να πάνε να διαμορφώσει όπου και αν πηγαίνουν. Ένας από αυτούς πηγαίνει στο Παρίσι, τα άλλα μέρη θα στη Χαβάη και το τρίτο ένα αστικό Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη. Θα πρέπει να ντύνονται τα κορίτσια με την κομψή και μοντέρνα για να ταιριάζει καλά όπου και αν πηγαίνουν ρούχα. Σχεδιάστε ένα κοστούμι για τις τρεις με όλα τα αξεσουάρ και κόσμημα μόδας για αυτούς.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 10120 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1969 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 218 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 10120 φορές
ταξίδια της μόδας τα Χριστούγεννα

Τα τρία πιο όμορφα κορίτσια στην πόλη πηγαίνει μακριά αυτά τα Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη, το Παρίσι και τη Χαβάη. Τρεις περισσότερους προορισμούς για τους λάτρεις της περιπέτειας και της κοινότητας μόδας. Θα πρέπει να κάνουν το styling για το καθένα από αυτά. Θα πρέπει να ντύνονται ανάλογα με τον προορισμό του ταξιδιού σας. Είναι ζεστό στην παραλία και είναι κρύο στην πόλη. Επιλέξτε προσεκτικά για τα κορίτσια αξεσουάρ, όπως τσάντες, παπούτσια, περιδέραια, κοσμήματα, κασκόλ. Στο τέλος με μερικά κοστούμια, παντελόνια, πουκάμισα ή jersey που είναι μοντέρνα και ωραία για να είναι τα πιο όμορφα κορίτσια.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται ταξίδια της μόδας τα Χριστούγεννα για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Xριστούγεννα flash παιχνίδι που ονομάζεται ταξίδια της μόδας τα Χριστούγεννα. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται ταξίδια της μόδας τα Χριστούγεννα σε Griego και σχετίζεται με Xριστούγεννα. Νέο παιχνίδι μας ταξίδια της μόδας τα Χριστούγεννα είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Xριστούγεννα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται ταξίδια της μόδας τα Χριστούγεννα ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

ταξίδια της μόδας τα Χριστούγεννα
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Xριστούγεννα πιο έπαιξαν παιχνίδια

μπάλες των χρωμάτων παιχνίδι ►

μπάλες των χρωμάτων

5
5 από τα 10 - 86428 ψήφους
Έπαιξε
1239495
φορές

Χριστούγεννα παιχνίδι όπου θα πρέπει να καταστρέψει την ομάδα από μπάλες του ίδιου χρώματος του ...