Παιχνιδια

Ενεργοποιήστε το φως των Χριστουγέννων

παιχνίδι της xριστούγεννα

Ενεργοποιήστε το φως των Χριστουγέννων

Ενεργοποιήστε το φως των Χριστουγέννων Βαθμολογία: 4/10

Ενεργοποιήστε το φως των Χριστουγέννων παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Θα πρέπει να πάρετε όλα τα φώτα για τις μπάλες Χριστούγεννα σε λειτουργία για να κερδίσει το παιχνίδι. Αυτό το παιχνίδι είναι ένα παζλ Χριστούγεννα λογική παιχνίδι που θα δοκιμάσει τις ικανότητές του μυαλού σας! Με 20 επίπεδα για να παίξετε και να περάσετε περίοδο των διακοπών σας! Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε όλες τις μπάλες Χριστούγεννα, κάντε κλικ σε μια μπάλα Χριστούγεννα και να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε, ανάλογα με την κατάστασή σας, και έτσι θα τις 4 μπάλες πιο κοντά. Ή όλα ή τίποτα, έτσι πρέπει να είστε προσεκτικοί και να έχουν όλα τα φώτα για να περάσει το επίπεδο. Ο Άγιος Βασίλης θα έρθει να σας συγχαρώ, όταν μπορείτε να το πάρετε.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 12006 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1625 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 4.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Αξιολόγηση με βάση 426 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 12006 φορές
Ενεργοποιήστε το φως των Χριστουγέννων

Ρύθμιση για να ανάψει όλα τα φώτα των Χριστουγέννων σε μια στιγμή. Τα φώτα είναι Χριστούγεννα μπάλες και θα πρέπει να πάει για να κάνει ότι όλα είναι αναμμένα σε μια στιγμή σε μια στιγμή. Κάθε φορά που κάνετε κλικ σε μια μπάλα, ή να απενεργοποιήσετε αυτό και αυτό είναι όλο. Θα πρέπει να κάνετε πολλές ψυχικές υπολογισμούς για να δείτε πού θα πρέπει να κάνετε κλικ για να κρατήσει ό, τι έχετε κάνει. Ένα πολύ εθιστικό παιχνίδι που απαιτεί από εσάς να σκεφτείτε λίγο. Δεν θα το μετανιώσετε μια δοκιμή. Είναι ένα πολύ εθιστικό παιχνίδι και στο τέλος να ονειρεύεται και να μετατρέψει σε όλες τις μπάλες Χριστούγεννα. Ο Άγιος Βασίλης θα συγχαρώ κάθε αλλαγή επιπέδου.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Ενεργοποιήστε το φως των Χριστουγέννων για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Xριστούγεννα flash παιχνίδι που ονομάζεται Ενεργοποιήστε το φως των Χριστουγέννων. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Ενεργοποιήστε το φως των Χριστουγέννων σε Griego και σχετίζεται με Xριστούγεννα. Νέο παιχνίδι μας Ενεργοποιήστε το φως των Χριστουγέννων είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Xριστούγεννα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Ενεργοποιήστε το φως των Χριστουγέννων ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Ενεργοποιήστε το φως των Χριστουγέννων
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Xριστούγεννα πιο έπαιξαν παιχνίδια

μπάλες των χρωμάτων παιχνίδι ►

μπάλες των χρωμάτων

5
5 από τα 10 - 86424 ψήφους
Έπαιξε
1238867
φορές

Χριστούγεννα παιχνίδι όπου θα πρέπει να καταστρέψει την ομάδα από μπάλες του ίδιου χρώματος του ...