Παιχνιδια

Arkanoid τα Χριστούγεννα

παιχνίδι της xριστούγεννα

Arkanoid τα Χριστούγεννα

Arkanoid τα Χριστούγεννα Βαθμολογία: 5/10

Arkanoid τα Χριστούγεννα παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Κλασικό παιχνίδι Arkanoid προσαρμοσμένα στα Χριστούγεννα. Είστε ένας πιγκουίνος Χριστούγεννα με καπέλο Αϊ-Βασίλη, που είναι πατινάζ σε μια λίμνη. Θα πρέπει να χτυπήσει την μπάλα για να πάρει δώρα για τα Χριστούγεννα που εμφανίζονται στην κορυφή. Ένα πολύ εθιστικό και διασκεδαστικό παιχνίδι που διασκέδαση για τα Χριστούγεννα. Δείξτε ότι έχετε μια μεγάλη ικανότητα να παίζουν παιχνίδια και να πάρει όλα τα δώρα που εμφανίζονται στο επάνω μέρος της οθόνης. Εάν η χιονιά χτυπά το έδαφος, θα χάσετε τη ζωή σας. Ο αριθμός των χιονόμπαλες θα αυξηθεί σε όλο το παιχνίδι.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 9355 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2546 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 104 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 9355 φορές
Arkanoid τα Χριστούγεννα

Arkanoid είναι ένα arcade παιχνίδι βίντεο που περιλαμβάνει το σπάσιμο μερικά τετράγωνα από την αναπήδηση μια μπάλα. Ήταν πολύ επιτυχημένη για κονσόλες 8bit και ως εκ τούτου έχουν γίνει πολλές διαφορετικές εκδοχές σε όλη την ιστορία. Σε αυτή την περίπτωση, το θέμα είναι τα Χριστούγεννα, και πρωταγωνιστεί ένα πιγκουίνο ρίχνοντας μια χιονόμπαλα, αλλά υπάρχουν και πολλές άλλες εκδόσεις των διαφόρων θεμάτων. Πάρτε ως πολλά δώρα και να αυξήσει το σκορ σου.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Arkanoid τα Χριστούγεννα για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Xριστούγεννα flash παιχνίδι που ονομάζεται Arkanoid τα Χριστούγεννα. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Arkanoid τα Χριστούγεννα σε Griego και σχετίζεται με Xριστούγεννα. Νέο παιχνίδι μας Arkanoid τα Χριστούγεννα είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Xριστούγεννα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Arkanoid τα Χριστούγεννα ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Arkanoid τα Χριστούγεννα
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Xριστούγεννα πιο έπαιξαν παιχνίδια

μπάλες των χρωμάτων παιχνίδι ►

μπάλες των χρωμάτων

5
5 από τα 10 - 86428 ψήφους
Έπαιξε
1239442
φορές

Χριστούγεννα παιχνίδι όπου θα πρέπει να καταστρέψει την ομάδα από μπάλες του ίδιου χρώματος του ...