Παιχνιδια

μπάλες των χρωμάτων

παιχνίδι της xριστούγεννα

μπάλες των χρωμάτων

μπάλες των χρωμάτων Βαθμολογία: 5/10

μπάλες των χρωμάτων παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Χριστούγεννα παιχνίδι όπου θα πρέπει να καταστρέψει την ομάδα από μπάλες του ίδιου χρώματος του χριστουγεννιάτικου δέντρου είναι ομοειδή. Όσο μεγαλύτερη είναι η ομάδα, τόσο περισσότερους πόντους θα σκοράρει με την καταστροφή του, αν έχετε αρκετούς πόντους που πέρασε στο επόμενο επίπεδο. Θα πρέπει να αφαιρέσετε ομάδες από τις μπάλες με το ίδιο χρώμα και με τον τρόπο αυτό οι σφαίρες πέφτουν πάνω. Ο στόχος είναι να προσπαθήσει να εξαλείψει όλες τις μπάλες που έχετε στην οθόνη για να προχωρήσουμε στο επόμενο επίπεδο. Δοκιμάστε ότι οι ομάδες είναι τόσο μεγάλο όσο το δυνατόν για να κερδίσετε περισσότερους πόντους με κάθε κίνηση.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 1239473 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 5 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 86428 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 1239473 φορές
μπάλες των χρωμάτων

Δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες στο οποίο θα πρέπει να αφαιρέσετε ομάδες από τις μπάλες, όλων των χρωμάτων, αλλά είναι ένα χρώμα. Θα πρέπει να κάνουν σετ των χριστουγεννιάτικα δέντρα, αλλά έχουν το ίδιο χρώμα, τόσο μεγαλύτερη είναι η ομάδα τα περισσότερα σημεία που θα πάρετε. Χριστουγεννιάτικη μουσική ακούγεται κατά την αναπαραγωγή, θα καταστήσει πιο διασκεδαστικό. Μια πολύ διασκεδαστική δραστηριότητα στην οποία θα πρέπει να ενταχθούν μπάλες του ίδιου χρώματος για να κάνουν αυτά να εκραγούν και να εξαφανιστούν. Οι μεγαλύτερη είναι η ομάδα και περισσότερους αριθμούς που έχετε, τα περισσότερα σημεία που θα κινηθεί. Το παιχνίδι τελειώνει όταν η οθόνη σβήνει και πηγαίνει στο επόμενο επίπεδο.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται μπάλες των χρωμάτων για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Xριστούγεννα flash παιχνίδι που ονομάζεται μπάλες των χρωμάτων. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται μπάλες των χρωμάτων σε Griego και σχετίζεται με Xριστούγεννα. Νέο παιχνίδι μας μπάλες των χρωμάτων είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Xριστούγεννα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται μπάλες των χρωμάτων ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

μπάλες των χρωμάτων
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Xριστούγεννα πιο έπαιξαν παιχνίδια