Παιχνιδια

Βομβαρδιστή Σάντα

παιχνίδι της xριστούγεννα

Βομβαρδιστή Σάντα

Βομβαρδιστή Σάντα Βαθμολογία: 6/10

Βομβαρδιστή Σάντα παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σάντα Klaus έχει σχεδόν τελειώσει το ταξίδι, αλλά όταν δείτε τις σημειώσεις, θα διαπιστώσει ότι υπάρχει ένα σημείο που πρέπει να προχωρήσει, ένα ορφανοτροφείο που ονομάζεται "Διαβάστε Coria". Το πρόβλημα είναι ότι, το ξέχασαν αυτό το μέρος (πολύ ποτό χθες το βράδυ), και μόνο αυτός έχει ένα δώρο για να δώσει για 28 ορφανά. Γι 'αυτό αποφασίζουν να οργανώσουν ένα deathmatch με βόμβες ως όπλα μεταξύ όλων των παιδιών για να δώσει το δώρο στον τελικό επιζόντος. Η μάχη για το δώρο Χριστουγέννων αρχίζει. Έλεγχοι: Ένα-Player: Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα βέλους για να μετακινήσετε και χώρο μπαρ ή εισάγετε κλειδί (δύο τρόπους παίκτη), προκειμένου να ληφθούν / ρίξει τις βόμβες-Player Δύο: Χρήση Η / W / S / D πλήκτρα να κυκλοφορούν και να λάβει το κλειδί για την Ε / ρίξει τις βόμβες

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 11155 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1563 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 650 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 11155 φορές
Βομβαρδιστή Σάντα

Χριστούγεννα, Σάντα, παιχνίδι βόμβα, χριστουγεννιάτικα δώρα,

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Βομβαρδιστή Σάντα για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Xριστούγεννα flash παιχνίδι που ονομάζεται Βομβαρδιστή Σάντα. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Βομβαρδιστή Σάντα σε Griego και σχετίζεται με Xριστούγεννα. Νέο παιχνίδι μας Βομβαρδιστή Σάντα είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Xριστούγεννα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Βομβαρδιστή Σάντα ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Βομβαρδιστή Σάντα
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Xριστούγεννα πιο έπαιξαν παιχνίδια

μπάλες των χρωμάτων παιχνίδι ►

μπάλες των χρωμάτων

5
5 από τα 10 - 86428 ψήφους
Έπαιξε
1239424
φορές

Χριστούγεννα παιχνίδι όπου θα πρέπει να καταστρέψει την ομάδα από μπάλες του ίδιου χρώματος του ...